Sibiu: Doi bărbaţi găsiţi spânzuraţi la Mediaş şi Blăjel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi din Mediaş şi Blăjel s-au spânzurat la sfârşitul săptămânii trecute, spre disperarea rudelor. Cauzele care i-au determinat să recurgă la aceste gesturi extreme rămân necunoscute.

CITIŢI ŞI:

Autorii filmuleţelor porno cu minore din Cisnădie au fost lăsaţi în libertate

VIDEO - Zeci de chioşcuri au luat foc de la un scurtcircuit în Târgul Obor

Unul dintre bărbaţi avea doar 30 de ani şi este din Mediaş. Rudele l-au căutat zile la rând, fără vreun rezultat, însă. Speriată că nu a aflat  nimic de el, familia au anunţat poliţia iar efectivele medieşene au demarat cautările. În final, acesta a fost găsit spânzurat de un copac din oraş. Nimeni nu ştie care a fost motivul care l-a îndemnat pe bărbatul de 30 de ani să recurgă la acest gest extrem.

EXCLUSIV: Fetele de la masaj erotic se prostituau de bună voie. (VIDEO)
Şi la Blăjel, un localnic a descoperit cadavrul unui consătean, de 43 de ani, spânzurat de un şopron. Gestul său a uimit întreaga comună.


În ambele cazuri, cadavrele au fost ridicate şi transportate, pentru necropsie, la Laboratorul de Medicină Legală. Din primele cercetări, se pare că aceştia nu aveau alte urme de violenţă pe corpurile bărbaţilor.

VIDEO - Bărbat sfâşiat de un tigru la Zoo


Weekend cu agresiuni

Nici altercaţiile nu au lipsit la sfârşitul săptămânii ce tocmai ce s-a încheiat. Un bărbat de 47 de ani, din Vecerd, a ajuns, la spitalul judeţean cu o contuzie cerebrală şi băut, după ce sa încăierat cu fratele său, din pricina unor neînţelegeri. Tot din pricina alcoolului, un tânăr de 19 ani din localitatea Mohu a ajuns la Urgenţă cu o fractură de mandibulă şi escoriaţii faciale, în urma unei altercaţii cu un prieten. Ambii au rămas internaţi la spitalul judeţean.

A vrut să se sinucidă cu clor pentru că l-a părăsit nevasta

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite