A vrut să se sinucidă cu clor pentru că l-a părăsit nevasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
  Ciprian Constantin îşi imploră soţia să se întoarcă acasă
Ciprian Constantin îşi imploră soţia să se întoarcă acasă

Un bărbat din Gura Râului a vrut să se sinucidă, pentru a doua oară, pentru că soţia a plecat de acasă.

Ciprian Constantin în vârstă de 39 de ani din Gura Râului a ajuns în noaptea de miercuri spre joi la Urgenţă, mai mult mort decât viu. Sibianul vrut să îşi pună capăt zilelor, după ce soţia cu care este căsătorit de 4 ani, l-a părăsit. „ Nu e prima oară când pleacă de acasă. Am vrut să mă sinucid. Am băut un litru de coniac şi apoi câteva guri de clor şi am leşinat în piaţa din sat. O rog să vină acasă şi să ne împăcăm”, povesteşte de pe patul de spital, Ciprian Constantin.

Este a doua tentativă a bărbatului de a se sinucide din dragoste şi regretă acum că nu şi-a putut duce planul la bun sfârşit. Soţia lui a mai plecat o dată la nişte apropiaţi din judeţul Alba, dar a convins-o să se întoarcă.

Bărbatul spune că îşi vrea consoarta înapoi şi ameninţă că data viitoare planul său de suicid va fi dus până la capăt. Medicii spun că licoarea îi putea fi fatală. „Pacientul a primit îngrijiri medicale iar în prezent starea sa este bună, totuşi medicii au hotărât să-l mai ţină sub supraveghere în cadrul Secţiei Clinice Medicală II”, spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite