VIDEO - Bărbatul sfâşiat de un tigru la Zoo a fost externat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii de la SMURD l-au transportat pe tânăr la spital
Medicii de la SMURD l-au transportat pe tânăr la spital

Iulian Popa, un copşănean de 28 de ani, a fost la un pas de a fi linşat de un tigru de la grădina zoologică.

CITIŢI ŞI:

VIDEO - Incendiu de proporţii la Târgul Obor. Zeci de chioşcuri au ars din temelie

EXCLUSIV: Fetele de la masaj erotic se prostituau de bună voie

UPDATE -
Iulian Popa, copşăneanul care a fost muşcat de tigrul de la Grădina Zoologică din Sibiu, a fost externat marţi. Medicii spun rănile s-au suturat bine şi pacientul a putut chiar face câţiva paşi. "În prezent, starea pacientului este bună, iar acesta a fost externat în cursul zilei de marți, urmând să primească îngrijiri medicale în ambulator", a declarat Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu.

UPDATE:
Medicii de la spitalul judeţean din Sibiu susţin că tânărul a avut noroc şi că refacerea pacientului va fi destul de rapidă. „La Unitatea de Primiri Urgenţe s-a prezentat un pacient care prezenta la nivelul gambei drepte, trei plăgi profunde, sfâşiate. Rănile i-au fost suturate şi a rămas internat pe secţia de chirurgie”, spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu.

Tigrul de la Grădina Zoologică îşi apăra teritoriul

Reprezentanţii Primăriei Sibiu susţin că nu îşi pot asuma responsabilitatea pentru acest incident, de vreme ce vizitatorul a ignorat toate avertizările de pe plăcuţele care sunt montate pe cuşcă, apropiindu-se prea tare de tigru. Tot aceştia explică faptul că reacţia animalului vine ca urmare a instinctului de apărare a teritoriului, subliniind, de asemenea, că animalele sunt foarte bine hrănite şi nu poate fi invocată înfometarea tigrului.

Tigrul de la Grădina Zoologică îşi apăra teritoriul

Se pare că tânărul avea un comportament extrem de ciudat, nefiind exclus ca acesta să fi fost sub influenţa alcoolului.

Martorii povestesc că încerca, intenţionat, să stârnească reacţii din partea animalelor strigând şi aruncând cu pietre înspre cuşti.

Tigrul de la Grădina Zoologică îşi apăra teritoriul

S-a apropiat prea mult de tigru, iar acesta a scos laba, prin gratiile de cuştii, l-a tras pe tânăr şi a muşcat de trei ori din piciorul drept.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital, de un echipaj SMURD, iar medicii spun că starea lui este stabilă.

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite