Șeful Jandarmeriei Române susține că este normal ca jandarmul ucis să fi păzit singur o misiune consulară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

General maiorul Ion Gavrilă, inspectorul general al Jandameriei Române, care a venit miercuri la Sibiu după ce un jandarm aflat în post a fost ucis cu 5 lovituri de cuțit, a declarat că faptul că acesta păzea singur o misiune consulară este normal.

”Așa se execută misiunile, este specific în organizarea acestor misiuni, sigur sunt riscurile de rigoare, oamenii știu acest lucru și își asumă acest risc. Se încadrează în tot ceea ce avem noi ca mod de acțiune, ca număr de dispozitive”, a spus șeful Jandarmeriei Române.

Acesta a mai spus că a venit la Sibiu și pentru a-I încuraja pe jandarmii de aici, dar și pentru a se asigura că activitatea se va desfășura normal de acum încolo.

”A avut un effect deosebit asupra colegilor și tocmai de aia am venit urgent până aici, ca să am o discuție cu toți, și vă asigur că își execută misiunea în continuare în condiții foarte bune.

Facem verificările noastre legate de modul de efectuare a serviciului, luăm măsurile ca să se execute activitatea în foarte bune condițiuni, să nu fie sincope în executarea misiunilor”, a mai spus șeful Jandarmeriei. 

Marius Pavliuc a fost găsit fără viață de un trecător marți dimineața, în fața Consulatului German de la Sibiu, iar acesta a alertat autoritățile. CITIȚI AICI MAI MULTE DESPRE CAZ, GALERIE FOTO DE LA LOCUL CRIMEI

Principala ipoteză luată în calcul în cazul jandarmului ucis la Sibiu este că acesta ar fi fost victima unei răzbunări. CITIȚI MAI MULTE AICI

Vecinii bărbatului, sub ochii cărora a crescut, sunt șocați și nu-și explică ce s-a întâmplat. CITIȚI MAI MULTE AICI

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite