Prima ipoteză luată în calcul în cazul jandarmului ucis la Sibiu: Cineva a vrut să se răzbune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii au până în acest moment mai multe piste în cazul morții lui Marius Paliuc, jandarmul găsit înjunghiat, marți dimineața, în fața Consulatului German din Sibiu.

UPDATE: Șeful Jandarmeriei Române a ajuns la Sibiu

General maiorul Ion Gavrilă, inspectorul general al Jandameriei Române, a ajuns miercuri la Sibiu, după ce un jandarm a fost găsit înjunghiat în fața Consulatului German din oraș.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi, Alexandru Costea, șeful Jandarmeriei Române are programată miercuri după-amiază și o întâlnire cu jandarmii de la Sibiu.

Până să ajungă la sediul IJJ, șeful Jandameriei s-a întâlnit cu cei implicați în cercetarea cazului, pentru a vedea care este mersul anchetei.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, jandarmul a fost ucis cu nu mai puțin de cinci lovituri de cuțit, iar crima ar fi fost una cu premeditare.

”Se ia în calcul o răzbunare, omorul e posibil să fie pe fondul unei dorințe de răzbunare”, au declarat pentru „Adevărul“ surse judiciare.

Marius Pavliuc a fost găsit fără viață de un trecător marți dimineața, în fața Consulatului German de la Sibiu, iar acesta a alertat autoritățile. CITIȚI AICI MAI MULTE DESPRE CAZ, GALERIE FOTO DE LA LOCUL CRIMEI

Vecinii bărbatului, sub ochii cărora a crescut, sunt șocați și nu-și explică ce s-a întâmplat. CITIȚI MAI MULTE AICI

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite