Săptămâna viitoare se va stabili vinovatul pentru alunecarea de teren de la Aeroportul Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului Judeţean a solicitat efectuarea unui studiu la Aeroportul din Sibiu pentru a identifica toate cauzele care au dus la producerea alunecărilor de teren din zona drumului perimetral.

CITIŢI ŞI:

VIDEO - Fuge terenul de sub pista aeroportului de 60.000.000 de euro din Sibiu (FOTO)

Alunecarea de teren de pe aeroportul de 60 de milioane a distrus drumul perimetral

Constructorul, vinovat de fisurile de la terminalul de 60.000.000 de la aeroport

Martin Bottesh a afirmat în şedinta Consiliului Judeţean  că săptămâna viitoare, un expert de la Bucureşti, profesor universitar, va veni pentru a evalua situaţia de la Aeroportul Sibiu.


Acesta a subliniat faptul că în urma analizei vor şti exact cine se face vinovat de incident, proiectantul sau constructorul, iar acela va fi bun de plată.


„Este o chestiune foarte serioasă faptul că s-a prăbuşit o porţiune de pământ, a alunecat. Aceasta va necesita reparaţii costisitoare, pe durata a mai multor luni. Trebuie să luăm măsuri de urgenţă pentru a împiedica producerea unor noi alunecări în zonă şi, bineînţeles o expertiză pentru a se constata cine poartă vina şi cine suportă costurile: fie constructorul, fie proiectantul“, spune Martin Bottesh, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu


Consiliul Judeţean, în subordinea căruia se află Aeroportul din Sibiu, vrea, prin această analiză, să identifice toate zonele vulnerabile, în cazul în care mai există şi alte locuri în care pericoul unor alunecări de teren este iminent.


Alunecarea s-a produs înspre Cristian, în zona drumului perimetral, pe o porţiune de 80 de metri.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite