EXCLUSIV - Constructorul, vinovat de fisurile de la terminalul de 60.000.000 de la aeroportul din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectantul a fost scos basma curată, iar problemele trebuie remediate în această vară. Raportul expertizei de la Facultatea de Construcţii spune că fisurile trebuie remediate de firma executantă a lucrărilor.

CITIŢI ŞI:

Prim-ministrul Bavariei soseşte la Sibiu în jurul orei 12.00. Klaus Iohannis îl aşteaptă la Aeroport

Maia Morgenstern lansează la Sibiu un stilou injector pentru insulina

A spart Urgenţa din Mediaş

Problemele la aeroportul în care s-au investit peste 60.000.000 de euro, par să îşi fi găsit în sfârşit rezolvarea. Expertiza comandată de Consiliul Judeţean Sibiu şi apoi analizată de către experiţi de la Facultatea de Construcţii din Bucureşti, la cererea proiectantului, dar şi a firmelor executante, a primit un răspuns final. Ieri după amiază a avut loc o întâlnire a reprezentanţilor CJ şi a părţilor implicate în acest caz, la capătul căreia s-au luat decizii importante. Cea mai stringentă problemă, cea a fisurilor din noul terminal de sosiri-plecări, a fost pusă în cârca celor care au executat lucrările.

„Raportul a fost admis cu anumite obiecţiuni, legate de fisurile din pardoseala şi grinzile transversale de la terminal. Acestea trebuie executate de către constructor, pentru că din raport a reieşit faptul că la execuţie s-a descoperit cauza ce a dus la apariţia acestora”, a explicat vicepreşedintele CJ, Constantin Şovăială, cel care este preşedintele comisiei speciale care se ocupă de lucrările de la aeroport.
CITEŞTE CUM VOR FI REPARATE FISURILE ŞI CE RISCĂ EXECUTANTUL ÎN CAZUL ÎN CARE NU LE REPARĂ ÎN

image

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite