Primăria Sibiu dă în judecată un proprietar de pe Oituz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Instanţa va decide cine are dreptate în disputa dintre primărie şi proprietarul clădirii
Instanţa va decide cine are dreptate în disputa dintre primărie şi proprietarul clădirii

Verificările făcute de inspectorii primăriei au reliefat că nu s-a respectat regimul de înălţime. Municipalitatea sibiană se războieşte cu proprietarul imobilului de la numărul 22, care se consideră nevinovat de acuzele aduse.

CITIŢI ŞI;

Scandal pe strada Oituz, din cauza construirii unui bloc

ANL-urile din Sibiu riscă să rămână fără căldură în sezonul rece

Crapă zidurile de la casele de lângă viaductul din Gara Mică

Apariţia unui imobil de birouri şi apartmante pe Oituz, la care constructorul nu a respectat autorizaţia de constucţie şi despre care ziarul nostru a semnalat public legat de acest aspect, pare să devină un caz care nu se va termina curând. Chiar dacă în autorizaţia de construcţie era scris negru pe alb că că regimul de înălţime este subsol – parter – 2 etaje – masardă (S+P+2E+M),  şi la faţa locului lucrurile structura finală este de tipul S+P+3E, proprietarul şi primăria se războiesc acum deschis legat de aspectul de înălţime. Modificarea proiectului aprobat de primărie nu a căzut cu tron pentru oamenii din administraţia locală care au continuat să monitorizeze imobilul aflat în proprietatea firmei SC Petrotyl din municipiul Sibiu.

Amendă degeaba
Pentru început proprietarul construcţiei de pe strada Oituz 22 a fost amendat în data de 31 august  pentru depăşirea nivelului de înălţime pe fiecare nivel cu suma de 5000 lei. Trihenea Dumitru, cel care este beneficiar direct al contruirii imobilului de pe Oituz nu a făcut nimic care să fie considerat un pas spre normalizarea situaţiei, iar acum reprezentantii primăriei spun că la încheierea lucrărilor imobilul a fost verificat din nou şi el în continuare nu respecta autorizaţia de construcţie şi nici dispoziţia de şantier.

”Având în vedere aceste fapte, inspectorii primăriei au încheiat o notă de constatare pentru oprirea lucrărilor şi luarea măsurilor pentru încadrarea în prevederile legale dispuse. Pe baza documentelor municipalitatea a acţionat în instanţă proprietarul cu obligaţia de “a face” ceea ce este necesar  pentru intrarea în legalitate referitor la înălţime” a explicat Daniela Costa, din cadrul Biroului de Presă al Primăriei Sibiu.

AFLĂ CE SPUNE PROPRIETARUL IMOBILULUI DESPRE PROCESUL INTENTAT DE PRIMĂRIE, AZI DIN

image

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite