„Mi-a obosit mâna şi a intrat flexul în mine. N-am mai putut să-l scot!” (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aurel Blană, de 54 de ani din satul Valchid, şi-a înfipt singur flexul cu care costruia o cuşcă de câine, în piept. Şi nu l-a mai putut scoate, secţiondu-şi două coste.

CITEŞTE ŞI:

Un sibian băut şi-a parcat maşina în bloc

Un sibian şi tăiat accidental două coaste cu un flex electric

Bucăţi din corpul unui bărbat au fost descoperite pe Valea Cisnădiei, în apropiere de Sibiu

Până a ajuns pe mâna medicilor l-a înfăşurat în cearşafuri vecinii. „M-am apucat să fac o cuşcă de câine şi am pânză de tăiat lemn pe aparatul de flex. Cred că mi-a obosit mâna, mi-a alunecat şi a intrat aparatul în mine. Nu am mai putut să-l scot, am căzut jos” povesteşte păţitul.

image


După ce s-a prăbuşit la pământ în sânge, în ajutorul lui Aurel au sărit imediat vecinii care au încercat să oprească hemoragia cum au putut şi l-au înfăşurat pe Aurel într-un cearşaf. "M-au ajutat vecinii cu cearşaful. Am lucrat atâţia ani cu flexul şi nu mi s-a întâmplat nimic. Acum aşa a fost să fie!", a mai spus Aurel.

image


"Pacientul prezenta o plagă de 25-30 de centimetri în zona toracelui provocată de  flexul care i-a fracturat şi două coaste. Bărbatul avea o parte din plămân ieşit prin plaga. Chirurgii au intrat de urgenţă în sală cu pacientul. S-a oprit hemoragia, s-au curăţat resturile şi s-a refăcut peretele toracic”, spune Raluca Turcu, purtător de cuvânt la Spitalul Judeţean Sibiu.

Acum Aurel se află la Spitalul Clinic de Urgenţă Sibiu şi este în afara oricărui pericol.
 

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite