Un sibian şi tăiat accidental două coaste cu un flex electric

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul a ajuns pe masa de operaţie după ce a scăpat din greşeală din mână un flex care a fost la un pas să îi secţioneze şi un plămân.

CITIŢI ŞI:

Indicatoare optice montate la un an de la un carnagiu în judeţul Sibiu

O sibiancă a fost jefuită şi mutilată pentru 200 de euro

În după amiaza zilei de joi, la Unitatea Primiri Urgenţe a fost transferat de la Spitalul Municipal Mediaş un pacient în vârstă de 54 de ani, din localitatea Valchid,  care s-a taiat cu flexul, după ce l-a scapat din mână. Pacientul prezenta o plagă de 25-30 de centimetri în zona toracelui provocată de  flexul care i-a fracturat şi două coaste. Bărbatul avea o parte din plămân ieşit prin plaga. Chirurgii au intrat de urgenţă în sală cu pacientul. S-a oprit hemoragia, s-au curăţat resturile şi s-a refăcut peretele toracic”, spune Raluca Turcu, purtător de cuvânt la Spitalul Judeţean Sibiu.

A avut noroc
Medicii cred că bărbatul a avut noroc pentru că flexul nu i-a atins niciun organ vital, respectiv inima sau plămânul. „În prezent, starea pacientului este stabilă. Acesta are o evoluţie favorabilă, însă există totuşi riscul de infecţie. Acesta a rămas sub supraveghere medicală peste noapte în cadrul Secţiei Clinice ATI, iar în cursul zilei de astăzi urmează să fie transferat la un salon în cadrul Secţiei Clinice Chirurgie I", a declarat doctorul Ciprian Tănăsescu, medicul care a efectuat intervenţia.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite