O sibiancă a fost jefuită şi mutilată pentru 200 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Ungar, din Ludoş, a ajuns la spital cu răni grave după ce a fost bătută cu bestialitate de un vecin şi concubina acestuia.

CITIŢI ŞI:

Un sibian a ajuns după gratii pentru tentativă de omor

Femeia povesteşte că se întorsese de la poştă, de unde ridicase nişte bani trimişi de copii ei, aflaţi la muncă în Italia. Cei doi vecini au intrat peste ea în casă, ştiind că avea bani, şi i-au smuls, pur şi simplu, o sută de euro şi aproape 500 de lei, din mână. „Au intrat în casă, în casa mea, şi mi-au luat banii din mână. Copii mei mi-au tot trimis iar vecinii ştiau că primesc. I-am mai împrumutat cu bani, mereu le dădeam bani. O singură dată nu i-am mai văzut înapoi”, povestete femeia.

Pentru că striga după ajutor, bărbatul a luat un topor, a lovit-o pe femeie cu o cruzime greu de imaginat, după care a abandonat-o într-o baltă de sânge.

„Pacienta prezintă o fractură temporo-frontală stângă , o contuzie hemoragică parietală dreaptă şi un hematom extradural parietal drept”, spune Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

Ajunsă la spital, Maria Ungar speră să îşi poată reveni repede. Imediat ce va fi externată va depune plângere la poliţie împotriva agresorilor.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite