Un sibian băut şi-a parcat maşina în bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru tineri au ajuns cu răni grave, la spital, după ce unul dintre ei, aflat la volanul unui Opel, în stare de ebrietate, a în loc să vireze la dreapta a intrat într-un bloc.

CITIŢI ŞI:

Mopedul: între utilitate şi teribilism

Accidentul s-a petrecut în această dimineaţă, în jurul orei 5.00. După o noapte în care au petrecut, patru tineri din Cisnădie au avut ghinion la plecarea spre casă. Pe strada Maramureşului din Sibiu, şoferul de 26 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat direct într-un bloc. Avea ceva viteză, spun martorii, mai ales că maşina s-a făcut praf în urma impactului. Imediat după accident şoferul a dat bir cu fugiţii, abandonându-şi prietenii între fiarele contorsionate ale maşinii.

image

Un bărbat care locuieşte în zonă a fost cel care, imediat ce a auzit bubuitura, a sunat la 112. Un echipaj SMURD şi descarcerarea au mers rapid la faţa locului pentru a salva cei trei pacienţi aflaţi în maşină. Ulterior, aceştia au fost transportaţi de urgenţă la spital. „Tânăra de 23 de ani prezenta un traumatism cranio-cerebral, o fractură de femur stâng şi o luxaţie de şold, tânărul de 21 de ani a suferit o fractură la piciorul stâng şi o contuzie toracică, iar un alt bărbat, de 29 de ani, o fractură de bazin şi un traumatism toracic“, spune Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Cinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Toţi au primit îngrijiri medicale şi au rămas internaţi pe secţia de Ortopedie.

Identificat la scurt timp
După zeci de minute de căutări, şoferul fugar a fost prins de poliţiştii sibieni. Explicaţia pentru dispariţia de la locul accidentului a fost primită de oamenii legii o dată cu efectuarea probei de etilotest. Şoferul avea o îmbibaţie alcoolică de 0,42 miligrame/litru, alcool pur în aerul expirat. Şi el s-a ales cu răni destul de serioase. Are mai multe plăgi tăiate la nivelul picioarelor şi fractură de claviculă.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite