Harrison şi Masiulis prezentaţi oficial la CSU Sibiu (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul sibian a făcut prezentarea oficială a deocamdată doi din cei trei jucători străini transferaţi la CSU Sibiu în această vară.

CITIŢI ŞI:

CSU Sibiu a început pregătirea pentru noul sezon (FOTO)

Calotă, Ban, Haiduc şi Dohi continuă la CSU Sibiu

CSU Sibiu l-a pus antrenor pe Audrius Prakuraitis

Antrenorul Audris Prakuraitis i-a adus în faţa presei pe americanul Harrison, care a mai jucat la Sibiu în urmă cu două sezoane şi pe lituanianul Masiulis venit de la BC Tg. Mureş. Cei doi au mărturisit că vor să termine campionatul cât mai sus cu noua sa echipă. „Mă bucur că am revenit, pentru că îmi era dor de atmosfera de aici şi vreau să obţinem performanţe bune” a spus Harrison.
Antrenorul sibienilor spreră ca echipa lui să aibă un start de sezon cât mai bun, chiar dacă adversarele din debut de campionat şi cupă nu sunt deloc unele accesibile. CSU Sibiu debutează în noul sezon, luna viitoare, când în primul tur din Cupa României va juca împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş. „Începutul de sezon este foarte dificil pentru că jucăm cu Mediaş şi Ploieşti. Cred însă că vom depăşi pe Gaz Metan în dubla confruntare. Am rămas plăcut impresionat la Păltiniş în cantonamentul de săptămâna trecut de faptul că Brown şi Harrison, s-au pregătit excelent şi spun asta pentru că se ştie că în general jucătorii americani nu agrează antrenamentele fizice” a spus Audris Prakuraitis.

Vulc vede o echipă puternică
Directorul executiv al lui CSU Sibiu, Mircea Vulc, a mărturisit că din punctul lui de vedere echipa este una mai puternică decât în sezonul precedent. „Eu spun că este un mare avantaj că avem jucători mai înalţi, mai ales că în ultimii trei ani am suferit la acest capitol în ultimii trei ani. Vom mai aduce încă cel puţin doi jucători” a punctat şi Vulc.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite