Calotă, Ban, Haiduc şi Dohi continuă la CSU. Kabengele şi Crăciun revin şi ei la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul sibian a ajuns la un acord cu jucătorii români din lotul de sezonul trecut şi s-a înţeles verbal cu Kabengele şi Cristian Crăciun.

CITIŢI ŞI:

Eric de Oliveira: „Nu prea am încredere că Brazilia ia Cupa Mondială”

Gaz Metan Mediaş joacă un amical cu campioana Ungariei

VIDEO – Voinţa Sibiu a promovat în liga 2 cu primarul Iohannis în tribună

Clubul CSU Sibiu a reuşit zilele trecute să ajungă la o înţelegere pentru prelungirea contractelor cu trei dintre jucătorii români pe care i-a avut în lot şi sezonul trecut. "Calotă, Ban şi Dohi au semnat contractele cu CSU Sibiu. Şi Haiduc va continua tot sub culorile grupării sibiene. NE bucurăm că am ajuns la o înţelegere cu aceştia", a explicat directorul executiv al lui CSU Sibiu, Mircea Vulc. Alţi doi jucători care au evoluat în urmă cu două sezoane la Sibiu, Brice Kabengele şi Cristian Crăciun, vor juca şi ei din nou la gruparea ce evoluează în Sala Transilvania. "Am discutat cu cei doi şi probabil vor semna contracte cu CSU. Să vedem poate obţinem şi o clemenţă în cazul lui Kabengele care după cum se ştie este suspendat 6 luni pentru dopaj" a mai spus Vulc.

În privinţa numirii unui nou antrenor, CSU a luat o singură decizie. "Sută la sută o să fie un antrenor străin. Până se reuneşte echipa în 2 august o să anunţăm numele lui. Deocamdată purtăm mai multe discuţii cu posibili tehnicieni" a afirmat Mircea Vulc.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite