CSU Sibiu a început pregătirea pentru noul sezon (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbaliştii sibieni au făcut cunoştinţă cu noul antrenor al echipei, chiar înaintea primului antrenament oficial pentru sezonul care va începe în septembrie.

CITIŢI ŞI:

CSU Sibiu s-a înscris în Cupele Europene la baschet masculin

Calotă, Ban, Haiduc şi Dohi continuă la CSU Sibiu

CSU Sibiu l-a pus antrenor pe Audrius Prakuraitis

La ora 11.00 la deja tradiţionalul loc de întâlnire din parcul Sub Arini, antrenorul lituanian, a venit alături de Mircea Vulc şi a dat mâna cu fiecare din cei şapte jucători prezenţi la reunirea echipei. După aceea Audris Prakuraitis, le-a vorbit pe scurt lui Crăciun&co. „Vreau să fiţi serioşi la antrenamente. Cine nu se conformează poate să stea acasă”, a spus acesta înainte de efectuarea primelor alergări în parcul Sub Arini.

image

Sibienii vor continua antrenamentele de acomodare cu efortul fizic şi cele cu mingea de la Sala Transilvania până la finele acestei săptămâni

Se întorc Brown şi Harrison
De la reunire a lipsit un singur român. Haiduc se va alătura şi el în zilele următoare coechipierilor săi. La Sibiu revin vineri şi americanii Brown şi Harrison. „Mai aşteptăm doi lituanieni şi căutăm şi un pivot” a spus directorul executiv, Mircea Vulc.

Cantonament la Păltiniş
CSU urcă peste o săptămână pentru un cantonament, în staţiunea Păltiniş. „Echipa va sta acolo timp de şapte zile, după care se revine la Sibiu” a mai spus Mircea Vulc. CSU va participa apoi la începutul lui septembrie la un turneu la Oradea, apoi va fi organizat la Sibiu, memorialul Elemer Tordai.

image
image

Universitarii vor avea şi câteva jocuri de verificare în Ungaria, cu echipe de prima ligă din această ţară.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite