CSU Sibiu l-a pus antrenor pe Audrius Prakuraitis, fostul tehnician de la BC Mureș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSU Atlassib a ajuns la un acord cu fostul tehnician al lui Baschet Club Mureş, lituanianul Audrius Prakuraitis. Acesta a reuşit performanţa de a-i duce pe tigri în play-off, unde au fost eliminaţi cu greu de viitoarea finalistă, U Mobitelco Cluj.

Anunțul a fost făcut și pe pagina oficială de internet a celor de la CSU Sibiu. Tot aceieași sursă anunță că baschetbalistul Cristi Crăciun revine oficial la echipă, acesta semnând un contract pe 3 ani cu clubul administrat de Mircea Vulc. La Sibiu se va reîntoarce și americanul Brown. Din ceilalți jucători străini nu se știe deocamdată cine va mai juca din toamnă la CSU.

Lituanianul a ajuns să antreneze echipa târgumureşeană în noiembrie 2008 şi în sezonul precedent i-a calificat pe cei de la BC Mureş pentru a doua oară în istoria clubului în faza play-off-ului, unde a fost aproape de o mare surpriză. BC Mureş a cedat în primul tur abia în decisiv, 3-2, în faţa viitoarei vicecampioane, "U" Mobitelco Cluj. Prakuraitis îl înlocuieşte la Sibiu pe Darnell Clavon.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite