Expertiză pentru găsirea vinovaţilor la alunecarea de teren de la aeroportul Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă terenul din apropierea pistei a luat-o la vale din cauza infiltraţiilor de apă, CJ-ul vrea să aibă oficial „capul” vinovaţilor pentru apariţia acestei probleme.

CITIŢI ŞI:

VIDEO - Fuge terenul de sub pista aeroportului de 60.000.000 de euro din Sibiu (FOTO)

Alunecarea de teren de pe aeroportul de 60 de milioane a distrus drumul perimetral

Constructorul, vinovat de fisurile de la terminalul de 60.000.000 de la aeroport

Consiliul Judeţean Sibiu a comandat un studiu de specialitate pentru a se determina exact cauzele care au dus la aparitia alunecarilor de teren din capătul pistei de aterizare – decolare a avioanelor pe aeroport.

”Cauza alunecărilor va fi stabilită de un expert independent. Costurile vor fi suportate de cei care sunt răspunzători de calitatea lucrărilor”, a mărturisit vădit supărat de cele întâmplate, preşedintele CJ Sibiu, Martin Bottesch. Pe de altă parte conducerea Aeroportului Internaţional Sibiu a anuntat oficial că toate zborurile se operează normal şi conform planificărilor din şi înspre Sibiu, în ciuda faptului că sistemul de dirijare a avioanelor pe timp de ceaţă a fost avariat din cauza alunecărilor de teren din capătul pistei, spre localitatea Cristian. 

Aluncarea s-a produs pe rambleul înspre Cristian, în zona drumului perimetral, distrugând acest drum pe o porţiune de 80 de metri, limitând astfel accesul auto în zona perimetrală a Aeroportului Internaţional.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite