Drumul comunal arat de Holdingul lui Ilie Carabulea rămâne nerefăcut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horticola Internaţional Seviş a ignorat cele două somaţii primite din partea primăriei din Cisnădie. Primăria din Cisnădie bate în retragere în faţa holdingului lui Ilie Carabulea şi pasează problema oamenilor afectaţi.

CITIŢI ŞI:

Drum comunal din Cisnădie ocupat abuziv de una din fermele magnatului Ilie Carabulea

Războiul dintre Mitropolia Ardealului şi firma Cibinul ajunge la Instanţa Supremă

Mitropolitul Streza cere magnatului Carabulea să îşi plătească datoriile către Biserică

Tupeul celor de la ferma Horticola Internaţional, poziţionată pe drumul ce leagă Sibiul de Cisnădie prin Seviş, pare să fie unul fără margini. Asta pentru că ferma patronată de magnatul sibian Ilie Carabulea nu a catidisit să refacă drumul comunal 133, dar şi drumul de exploatare comunală 131, pe care în urmă cu câteva luni, angajaţii fermei de la Seviş le-au ras pur şi simplu de pe suprafaţa pământului, pe motiv că treceau printre două parcele de teren, arendate de la Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru.

image

Mai grav este că dispariţia drumurilor de exploatare ce făceau legătura cu DJ 136, a făcut imposibil tranzitul către terenurile agricole şi proprietate privată a peste 72 de proprietari din zonă.

Somaţii igonrate
Primăria din Cisnădie a trimis două somaţii către Horticola Internaţional Seviş. Primarul Johann Krech spune că drumul arat de cei de la fermă este înregistrat în evidenţele cadastrale ale oraşului. Ultimul termen de somaţie a expirat zilele trecute.

image

„Noi ne-am făcut datoria după lege şi am somat pe cei de acolo să refacă de urgenţă drumurile, dar văd că degeaba am trimis aceste somaţii. Credeţi că e prima dată când se înâmplă aşa ceva? Vă spun eu că nu. O să discutăm din nou şi cu oamenii afectaţi să vedem ce o să facă ei de aici încolo” a spus primarul din Cisnădie.
AFLĂ CE VOR SĂ FACĂ OAMENII ÎN CONTINUARE, AZI ÎN

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite