Directorul de la Grădina Zoologică din care a evadat un tigru şi-a dat demisia. Un inginer îi ia locul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bebeşelea a depus cererea de demisie la Primărie
Bebeşelea a depus cererea de demisie la Primărie

Constantin Bebeşelea a înaintat în această dimineaţă cerere de demisie către primarul Klaus Iohannis, iar în locul său a fost numit interimar, Marius Lunca.

CITIŢI ŞI:

La Zoo Sibiu domneşte legea tăcerii

Parchetul face cercetări, după ce o tigroaică a evadat de la Zoo Sibiu

Tigroaica ucisă la Sibiu ajunge în Cluj, iar puiul ei va merge într-un parc special din Europa

Biroul de Presă al Primăriei Sibiu a confirmat că Bebeşealea a demisionat. „Domnul Constantin Bebeşelea a demisionat, iar interimatul pe postul său este asigurat de Marius Lunca, angajat al Primăriei Sibiu”, a declarat Mirela Gligore, de la Biroul de Presă al Primăriei.

Demisia vine la aproape o săptămână după ce dintr-o cuşcă de la Zoo, o tigroaică a evadat din cauza unei neglijenţe a aunui angajat, iar câteva ore mai târziu aceasta a fost împuşcată mortal, în pădurea din vecinătatea locaţiei din Dumbrava Sibiului.

„Este foarte trist ce s-a întâmplat, dar concluziile trase şi care vor ocupa multe pagini, nu pot schimba faptele. Vreau să vă spun că ceea ce s-a întâmplat la Zoo se datorează în primul rând neglijenţei în serviciu şi unor deficienţe de management la serviciul de acolo, Nimeni nu a dorit ca animalul să fie ucis”, a explicat zilele trecute primarul Klaus Iohannis.

Acesta a anunţat încă de joia trecută că de suferit vor avea în primul rând cei din conducerea Serviciului Public Grădina Zoologică.

Iohannis a confirmat atunci că schimbările vor fi majore, iar scaunul lui Bebeşelea se va cutremura. „Este posibil şi chiar probabil să se ia astfel de decizii. Vor exista măsuri care vizează conducerea de la Zoo”, a explicat tranşant Klaus Iohannis.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite