La Zoo Sibiu domneşte legea tăcerii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii instituţiei au refuzat astăzi dialogul cu cotidianul Adevărul, în condiţiile în care aceeaşi angajaţi au discutat ieri cu o parte a presei. Directorul instituţiei este anunţat de purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu ca fiind bolnav, dar este la serviciu, unde refuză însă să ofere orice fel de informaţii.

Angajaţi ai unei instituţii publice şi plătiţi din banii contribuabililor, angajaţii de la Zoo Sibiu au refuzat astăzi, în ciuda insistenţelor repetate, orice fel de dialog cu cotidianul Adevărul.

Timp de aproape două ore, am fost pasaţi între biroul de presă al Primăriei şi medicul veterinar, fără niciun rezultat, toate acestea, paradoxal, în contextul în care nu s-au solicitat niciun fel de date legate de cursul anchetei, singura dorinţă fiind aceea de a face un reportaj despre Bagheera, puiul orfan al Mihaelei. 

Veterinarul care susţine că ar fi fost atacat de tigroaica Mihaela luni şi că din acest motiv aceasta ar fi fost împuşcată a refuzat astăzi să ofere orice fel de informaţii, trimiţându-ne ba la director, ba la biroul de presă al Primăriei, în condiţiile în care aceleaşi veterinar oferea ieri fără nicio reţinere informaţii presei.

Directorul instituţiei, despre care purtătorul de cuvânt al Primăriei, Mirela Gligore, declara astăzi că este bolnav, era de asemenea la sediul instituţiei, dar a avut aceeaşi atitudine, de refuz categoric, în condiţiile în care acelaşi director, ieri, oferea de asemenea informaţii jurnaliştilor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite