Colegii vameșului sibian, arestat pentru 29 de zile, stupefiați de decizia Tribunalului București

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii Tirbunalului București au admis cererea procurorilor DIICOT, în cazul lui Andrei Șerban. Directorul Vămii sibiene îl laudă.

CITIȚI ȘI:

Procurorii DIICOT l-au reţinut pe fostul directorul adjunct al vămii Sibiu

Adrian Șerban, inspector vamal în cadrul Direcției pentru Accize și Operațiuni Vamale Sibiu, fost director adjunct al instituției, a fost arestat pentru 29 de zile sub acuzația de complicitate într-un caz de contrabandă cu parfumuri contrafăcute în valoare de opt milioane de euro.


CITIŢI AICI DESPRE AVEREA FOSTULUI DIRECTOR AL VĂMII

Alături de el, măsura arestării preventive a fost luată și împotriva unui polițist bihorean.

Colegii vameșului sunt stupefiați de decizia oamenilor legii, mai ales că acesta era cunoscut ca fiind unul dintre vameșii cu cele mai bune rezultate în activitate. "Era unul dintre cei mai buni vameși din țară, exceptând direcțiile care au graniță. Chiar marți a fost la un control în urma căruia a depistat un transport de 7500 de pachete de țigări de contrabandă", spune Ovidiu Stoian, directorul Direcției pentru Accize și Operațiuni Vamale Sibiu.

Superiorii, de la Autoritatea Vamală de la București, ai lui Adrian Șerban au refuzat să își exprime un punct de vedere legat de acest caz. Conform Biancăi Bâzgă, de la Serviciul Mass Media şi Informare Publică din cadrul A.N.V., cinci vameși au fost audiați de DIICOT.

INTRĂ AICI PENTRU A VEDEA CE CRED VECINII DESPRE EL.


Cazul la care se face referire a fost descoperit în luna august a anului trecut când Garda Financiară Sibiu a găsit un tir, încărcat cu peste 43.000 de flacoane de parfumuri contrafăcute. În declaraţia vamală de import figurau înscrise 420 de cartoane de manechine din plastic. În realitate erau parfumuri, aduse din China, ce purtau inscripţii ale unor firme de renume, cum sunt Jean Paul Gaultier şi Hugo Boss.

Valoarea de piaţă a parfumurilor este de aproximativ 8.000.000 de euro.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite