Boc către primarii PDL-ului: “Nu mai faceţi parcuri în pădure”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Boc s-a luat de primarii PDL la Sibiu
Emil Boc s-a luat de primarii PDL la Sibiu

Premierul Emil Boc a insistat vineri, la Sibiu, în faţa colegilor săi de partid, majoritatea primari, pe prioritizarea investiţiilor făcute cu bani publici, avertizându-i pe aceştia că s-a terminat cu amenajarea de parcuri în păduri sau a patinoarelor şi sălilor de sport în localităţi unde drumurile sunt de pământ, anunţă Agerpres.

CITIŢI ŞI:

Elena Udrea, Roberta Anastase şi Raluca Turcan au venit cu rochii şi pantofi aproape la fel la o întrunire PDL de la Sibiu GALERIE FOTO

Poliţistul implicat în accidentul de la Săcel a murit vineri dimineaţa la spital

Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu Streza, primeşte teren gratuit ca să îşi ridice casă la Caransebeş

"PDL trebuie să ia taurul de coarne. Este vorba de măsuri nepopulare. Facem o investiţie uneori de care se minunează oamenii. Parcuri în pădure. Greşeli de neiertat. Vă asigur că nu se va mai repeta. Sunt investiţii care nu se justifică. Degeaba alocăm resurse", a avertizat premierul, conform Agerpres.
Acesta s-a arătat nemulţumit de faptul că în trei ani de guvernare a reuşit să facă numeroase investiţii, însă multe nu au fost analizate cum trebuie de primari, dovadă că există investiţii vechi de dinainte de 1990 despre care, acum, nimeni nu are curajul să spună că nu se mai justifică.

"Degeaba faci sală de sport într-o comună, un patinoar, dacă drumul este de pământ. Avem 40.000 de investiţii în România. Unele începute înainte de 1989. Unele poate nu mai trebuie să fie continuate. Nu e o politică foarte populară, dar este eficientă, domnilor primari", a declarat Emil Boc.

Premierul le-a reamintit celor prezenţi că a fost primar şi că oamenii vor să vadă proiecte bune pentru comunitate, duse la bun sfârşit.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite