Poliţistul implicat în accidentul de la Săcel a murit vineri dimineaţa la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Gancea a murit în această dimineaţă, în urma unui stop cardio respirator. Poliţistul a ajuns miercuri la spital, în urma unui accident petrecut pe DN 1, între Săcel şi Sălişte.Medicii au fost încă de la început rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire, starea lui fiind critică.

CITIŢI ŞI:

VIDEO Accident grav pe DN 1, la Săcel. O maşină radar, implicată în eveniment. Un poliţist este în comă GALERIE FOTO

VIDEO Tragedie pe DN 1, la Veștem – patru oameni au murit într-un accident cumplit GALERIE FOTO

Poliţia sibiană este în doliu. Agentul şef adjunct Lucian Gancea, cel care a fost implicat miercuri într-un grav accident de circulaţie pe DN 1, între Săcel şi Sălişte, a murit în această dimineaţă la spital.

Lucian Gancea a făcut un nou stop cardio respirator şi, în ciuda eforturilor disperate ale medicilor, care l-au resuscitat mai bine de o oră, nu a mai putut fi salvat. La ora 8:30, medicii au declarat oficial decesul.

Patru persoane din care una grav rănită este bilanţul accidentului de pe DN1 în judeţul Sibiu

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Reamintim că agentul de poliţie a ajuns miercuri în stare foarte gravă la spital, în urma unui eveniment rutier petrecut pe drumul naţional 1, în afara localităţii Săcel. Agentul era în misiune şi se afla la volanul unui Logan pe care era montată aparatură radar, neinscripţionat, iar poliţiştii fac în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite