VIDEO Accident grav pe DN 1, la Săcel. O maşină radar, implicată în eveniment. Un poliţist este în comă GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patru persoane din care una grav rănită este bilanţul accidentului de pe DN1 în judeţul Sibiu
Patru persoane din care una grav rănită este bilanţul accidentului de pe DN1 în judeţul Sibiu

Un agent de poliţie a ajuns în stare foarte gravă la spital, în urma unui eveniment rutier petrecut miercuri pe drumul naţional 1, în afara localităţii Săcel. Agentul era în misiune şi se afla la volanul unui Logan pe care era montată aparatură radar, neinscripţionat, iar poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

CITIŢI ŞI:

VIDEO Tragedie pe DN 1, la Veștem – patru oameni au murit într-un accident cumplit GALERIE FOTO

Un şofer rupt de beat provocat un accident cu doi răniţi pe DN 14 GALERIE FOTO

Pe lângă maşina de poliţie, în evenimentul rutier au mai fost implicate un alt autoturism, înmatriculat în Covasna, şi un TIR înmatriculat în Republica Moldova.

Impactul a fost atât de puternic, încât agentul a fost proiectat afară din maşină, fiind găsit de echipajele de intervenţie la aproximativ 30 de metri de locul impactului.

„Deocamdată facem verificări cu privire la stabilirea exactă a dinamicii producerii acestui accident rutier. Nu ne putem pronunţa deocamdată cu privire la cauze, urmează să administrăm întreg probatoriul alături de concluziile specialiştilor criminalişti, bineînţeles şi identificarea şi audierea martorilor asistenţi şi oculari. Agentul era în misiune, era în timpul serviciului, desfăşura activitate conform buletinului postului şi fişei postului”, a spus comisarul Alin Pahonţu, şeful Serviciului Rutier Sibiu.

În urma accidentului, cei trei ocupanţi ai celulilalt autoturism implicat, un bărbat şi două femei, toţi din judeţul Covasna, au fost răniţi, fără ca traumatismele să le pună viaţa în pericol. Agentul de poliţie este însă în stare foarte gravă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire.

Patru persoane din care una grav rănită este bilanţul accidentului de pe DN1 în judeţul Sibiu

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

„Trei dintre pacienţi sunt stabili hemodinamic şi respirator, sunt cu traumatisme cranio-faciale minore, iar una dintre victime am găsit-o în comă profundă, a fost intubat şi ventilat mecanic, a fost drenat, a făcut deja primul stop, a fost resuscitat şi acum este internat în secţia de Terapie Intensivă. Prognosticul este destul de rezervat”, s spus Mirela Bădescu, medic SMURD Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite