Elena Udrea, Roberta Anastase şi Raluca Turcan au venit cu rochii şi pantofi aproape la fel la o întrunire PDL de la Sibiu GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Udrea, Anastase şi Turcan au atras privirile la Sibiu
Udrea, Anastase şi Turcan au atras privirile la Sibiu

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea şi deputata Raluca Turcan au venit cu pantofi aproape identici la Sibiu la întrunirea PDL pentru alegerea Comisiei de administraţie a formaţiunii politice.

CITIŢI ŞI:

Poliţistul implicat în accidentul de la Săcel a murit vineri dimineaţa la spital

Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu Streza, primeşte teren gratuit ca să îşi ridice casă la Caransebeş

Dacă intrarea lui Emil Boc, în sala cu peste 500 de delegaţi din toate judeţele ţării, s-a făcut în ropote de aplauze, privirile asistenţei au fost atrase de cel puţin trei reprezentante ale sexului frumos.

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a stârnit zâmbete pe feţele PDL-iştilor cu ţinuta sa “chic”, care s-a asemănat izbitor de tare cu cea a Robertei Anastase, ambele fiind îmbrăcate în rochii scurte, de culoare neagră.

Udrea s-a potrivit cu o parte din vestimentaţie şi cu deputata Raluca Turcan. Ambele blonde au avut pantofi asemănători ca model, doar că cei ai soţiei consilierului prezidenţial Valeriu Turcan, au fost cu fundiţă şi cu talpă de culoare roşie.

Udrea, Anastase şi Turcan au atras privirile la Sibiu

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Premierul Emil Boc nu s-a despărţit nici la Sibiu de ipad-ul său, pe care şi-a scris discursul citit participanţilor prezenţi la hotel Ramada.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite