Astăzi începe Luna Cocktail-urilor la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Între 1 şi 31 august, Continental Hotels organizează Luna Cocktail-urilor. Locaţiile care vor găzdui acest eveniment sunt barurile de zi, de noapte, restaurantele şi terasele Hotelurilor Continental din Arad, Bucureşti, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Porţile de Fier, Sibiu, Tîrgu Mureş.

CITEŞTE ŞI:

Teatru în cordelină, pe acoperişurile a două hoteluri, la Festivalul de la Sibiu

Milionarul sibian Dumitru Ghișe își trage hotel pe șapte nivele într-un parc medieval din Cluj

Sibiu: Istoria Sibiului scrisă pe 87 de metri pătraţi de mochetă

Conceptul acestui an are ca puncte centrale muzica latino şi 7 cocktail-uri cu denumiri inspirate de acest gen muzical. Astfel, fiecărei zile a săptămânii îi corespunde un cocktail cu un nume sugestiv precum Lemon Merengue sau Rachel's Red Rumba. Comandând cocktail-ul zilei, clienţii au un discount de 15%, iar pentru oricare din cocktail-urile latino, vor beneficia de un discount de 10%.

În plus, anumite hoteluri din ţară vor organiza activităţi specifice pe tot parcursul lunii august. La Continental Forum Oradea o echipă de dansatori profesionişti vă aşteaptă în fiecare vineri şi sâmbătă, începând cu orele 18.00, pentru cursuri şi demonstraţii de dans latino. Pe 13 august Continentalul din Turnu Severin va încinge atmosfera la malul Dunării organizând o petrecere latino cu multe surprize şi un DJ iscusit.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite