Teatru în cordelină, pe acoperişurile a două hoteluri, la Festivalul de la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una din atracţiile ediţiei din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu este programată a se desfăşura în această seară, la câteva zeci de metri înălţime.

CITEŞTE ŞI:

Semafoare inteligente în cea mai aglomerată intersecţie din Sibiu

Războiul roboţilor începe mâine la Sibiu (VIDEO)

La Sibiu începe Bursa de Spectacole, eveniment unic în România

Românii de la compania Xtrem fac acrobaţii pe faţadele hotelurilor Ibis şi Ramada într-un spectacol intitulat “Vertical”. Despre această companie Constantin Chiriac, directorul Festivalului, spunea că este singura trupă românească de spectacole în aer liber cu adevărat profesionistă. Show-ul de pe faţadele hotelurilor va începe în jurul orei 23.00. Până la ora 23.00 aveţi însă ce face la Festival: americanii de la compania Oistat au pregătit pentru ora 17.00 o paradă de costume ce va fi prezentată pe pietonala Bălcescu – Piaţa Mare. Şi tot de la ora 17.00 puteţi vedea spectacolul “Metamorfoza”, în regia lui Osamu Matsumoto de la Mode Theatre Company din Japonia – la Sala Studio.

Premiul UNITER pe 2010

Câştigătorul marelui premiu al Uniunii Teatrale din România pe anul 2010 vine în această seară la Sibiu pentru o reprezentaţie specială. De la ora 19.00,  este programat la sediul Teatrului “Radu Stanca” spectacolul regizat de Alexandru Dabija: Pryramus si Thisbe 4 You, un spectacol care vorbeşte despre deficienţele teatrului şi ale practicanţilor săi. Şi tot de la ora 19.00 începe la Sala Thalia spectacolul invitaţilor din Emiratele Arabe Unite, care prezintă un spectacol intitulat Al Namrood, scris de Dr. Sultan bin Mohammed Al Qasimi, fost ministru al Educaţiei în Emiratele Arabe Unite. Şi ce-i mai bun la sfârşit: de la ora 21.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor vine Maia Morgenstern cu spectacolul „Miss Daisy şi şoferul ei”, în regia lui Claudiu Goga.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite