Războiul roboţilor începe mâine la Sibiu (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Facultatea de Inginerie din cadrul ULBS pune faţa în faţă roboţii creaţi de studenţi pentru concursul naţional de robotică.

CITEŞTE ŞI:

Studenţii sibieni au câştigat concursul naţional de roboţi şi vor reprezenta România în Elveţia

VIDEO - Roboţii sibieni vor să cucerească lumea

Echipele Facultăţii de Inginerie, care în ultimii trei ani au monopolizat Concursul naţional de robotică, îi invită mâine pe toţi sibienii interesaţi la o întâlnire cu roboţii creaţi de ei în ultimii ani, atât câştigători cât şi necâştigători. Mai mult decât atât, studenţii şi profesorii facultăţii sibiene, vor pune roboţii la treabă. În funcţie de specificul fiecăruia, roboţii vor arăta oamenilor ce ştiu să facă, după care se vor întrece în diferite probe spectaculoase.


Demonstraţii şi întreceri


 „În contextul regulamentului EUROBOT, echipele de studenţi au realizat roboţi autonomi care au avut de îndeplinit anumite sarcini: să culeagă cilindrii şi bile de diferite culori, din  locuri diferite ale unei mese de joc standardizate. Aceste obiecte trebuiau apoi depuse în magazii aflate la marginea mesei. Punctajul obţinut de concurenţii este funcţie de tipul, numărul şi culoarea obiectelor colectate. Proba este contracronometru şi în plus robotul se afla în competiţie directa cu robotul echipei adverse, pe care trebuie sa-l evite”, spun organizatorii ineditului concurs. Concursul şi prezentarea încep de la ora 12.00.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite