Aprobare de la ADR pentru trei proiecte de 2,15 milioane euro pentru primăria Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Planul Integrat de Dezvoltare Urbană, împreună cu cele trei proiecte depuse în cadrul acestuia a trecut cu succes de etapa cea mai importantă.

CITIŢI ŞI:

VIDEO - Primăria Sibiu a contractat un împrumut de 11,5 milioane euro de la BERD

Panouri solare de 3,2 milioane lei în patru instituții ale CJ Sibiu

Contract de trei milioane de euro pentru acoperişul Bisericii Evanghelice

ADR Centru i-a anunţat pe cei de la primăria Sibiu, că a finalizat procesul de evaluare tehnică şi financiară a proiectelor componente ale Planului Integrat de Dezvoltare Urbană. „PIDU şi primele trei proiecte depuse în cadrul acestuia vor intra în etapa precontractuală, adică în etapa verificării conformităţii proiectului tehnic. Municipalitatea sibiană a depus acest proiect la ADR Centru în data de 2 martie”, a explicat Mirela Gligore, de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.

Din totalul de 6 proiecte prioritare şi 2 proiecte de rezervă, municipalitatea a depus în această etapă trei proiecte individuale, suma solicitată ca finanţare pentru acestea fiind de 2,15 milioane euro.

„Este vorba de modernizarea străziilor Faurului şi Turnului şi Piaţeta Târgul Peştelui, dar şi de modernizarea centrului de recuperare a copiilor cu handicap de pe Aleea Streiu”, a mai explicat Mirela Gligore.

Alocarea financiară în cadrul acestei axe pentru Municipiul Sibiu este de 14,86 milioane euro.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite