Familia Ungur vrea să scape de procesele cu victimele terbilistului de la Caransebeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia Ungur vrea să scape de procese, după ce terbilistul Cristian Ungur a intrat cu maşina pe pista Aeroportului din Caransebeş şi a accidentat patru persoane. Ghinionul a făcut ca doi dintre răniţi să fie chiar motociclişti. Sportivii şi-au ratat sezonul pentru care au primit bani, aşa că sunt hotărâţi să recupereze pagubele în instanţă.

Apărătorii familiei Ungur se întâlnesc în acest zile cu părţile vătămate de tânărul teribilist pe pista Aeroportului din Caransebeş.

„Încercăm să ajungem la o înţelegere, astfel încât persoanele accidentate şi clubul pentru care motocicliştii concurau să renunţe la ideea de a se contitui în părţi civile în proces, ca să ceară despăgubiri în instanţă”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin. În această perioadă, cu toţii se află în Timişoara, ca să poarte astfel de discuţii.

CITEŞTE ŞI: Şmecherul de la Caransebeş se plânge că a fost bătut de motociclişti în sediul Poliţiei

image

         La polul opus, team managerul clubului pentru care concurează motocicliştii accidentaţi, Cosmin Costescu este încă dezamăgit de evenimente şi speră ca propunerea apărătorilor să fie pertinentă.
„Este vorba despre un sezon întreg, pe care noi l-am ratat, din cauza accidentărilor de pe pistă. Contractele încheiate cu sponsorii sunt foarte mari, astfel că, sper să vină cu o propunere pertinentă”, spune team-managerul, care refuză deocamdată să lanseze publicităţii o sumă. Între timp, tânărul Cristian Ungur rămâne la arest, pentru că încercările apărătorilor de a-l elibera sub control judiciar au eşuat.

Ungur îşi regretă faptele

Şmecherul din Caransebeş îşi regretă faptele. În urmă cu câteva minute a dat chiar o declaraţie de presă, în care şi-a mărturisit regretele pentru faptele sale de ieri.

CITEŞTE ŞI: RECURS Teribilistul care a provocat accidentul de la Caransebeş rămâne la arest

image

"Regret ce s-a întâmplat. Îmi pare rău, dar am intrat în panică și nu am mai știut ce să fac. Nu am realizat ceea ce se întâmplă", spune Crisian Ungur, șoferul de 25 de ani, care a provocat tragedia de pe pistă. În plus, acesta a mărturisit că a luat și o mamă de bătaie de la motocicliști, în timp ce urca scările secției de poliție de la Caransebeş. În urmă cu câteva minute, tânărul a fost prezentat în faţa instanţei, iar judecătorii trebuie să analizeze propunerea procurorilor de arestare preventivă. Pedeapsa maximă pe care o poate primi tânărul pentru infracţiunile sale este de cinci ani.

Scuze şi de la Brânzei

Lucian Brânzei scuză faptele prietenului său, alături de care se afla în maşină, la momentul producerii accidentului. "Nu am premedidat acţiunea noastră şi nici nu l-am instigat pe prietenul meu.

image

Nu am vrut să facem rău, am vrut doar să plecăm acasă şi ne-am trezit că cineva a aruncat un cauciuc în parbriz şi, probabil, Cristi s-a speriat şi a apăsat pedala de acceleraţie", a declarat în urmă cu câteva minute Bânzei. Pe faţa tânărului apăreau urme de violenţă. Acesta susţine că au fost lăsate de motocicliştii care i-au urmărit până în secţia de poliţie din Caransebeş.

Fără explicaţie pe pistă

"Tânărul a venit cu maşina şi a intrat pe pistă, după care a vrut să părăsească pista şi a rănit patru persoane.

CITEŞTE ŞI: Motocicliştii răniţi pe Aeroportul din Caransebeş cer daune terbilistului Ungur

image

Ulterior, a încercat să fugă cu maşina spre Muntele Mic. Motocicliştii care concurau şi poliţiştii s-au luat după el, iar în comuna Zerveşti l-au şi prins. Înainte, însă a mai lovit o maşină", spune Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite