Şmecherul de la Caransebeş se plânge că a fost bătut de motociclişti în sediul Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drama familiei Ungur începe abia acum, când instanța l-a trimis la arest pe Cristian Ungur, pentru 29 de zile. Șmecherul cu bolid și prietenul său le declară război motocicliștilor,  pe care îi acuză că i-ar fi bătut în secția de la Caransebeș, de față cu singurul polițist de acolo.

Faţa tânărului lovit în plin de teribilistul din Caransebeş este distrusă: „Arthur are nevoie de reconstrucţie facială"

Atât Cristian Ungur, cât și prietenul său care se afla în mașină la momentul producerii accidentului, Lucian Brânzei, ambii de 25 de ani, au luat decizia să vorbească și să povestească cu exactitate cele întâmplate. Ei spun că nu au premeditat nimic și că totul a fost o întâmplare, dar nu ezită să îi critice pe motocicliști pentru atitudinea lor.

„Am mers la poliție de frică să nu ne prindă și să nu ne omoare motocicliștii. Era un singur polițist în secție și aceșţia m-au bătut chiar de faţă cu el”, a declarat Lucian Brânzei, de 25 de ani. În plus, Cristian Ungur a mărturisit și el că a luat o mamă de bătaie de la motocicliști, în timp ce urca scările secției de poliție din orașul de pe Timiș și Sebeș.


Lucian Bânzei

image

La polul opus, motocicliștii îi contrazic. „Cum puteu să îi bată motocicliștii, dacă ei mergeau cu viteză? Eu am fost într-una dintre dubele care i-a blocat pe drum”, a declarat Cătălin Cazacu, unul dintre concurenții Campionatului Național de Motociclism Viteză pe Aeroport. 

 „E tratat ca un criminal”
Șmecherul care a intrat cu mașina în spectatorii concursului de motociclete de pe pista de la Caransebeș, Cristian Ungur, rămâne la arest pentru 29 de zile. Decizia judecătorilor îi nemulțumește însă familia și avocații, care deja au făcut recurs. Cu toții se declară supărați pe mediatizarea excesivă a cazului.



Cristian Ungur

image

"Noi am declarat recurs, întrucât avem probe prin care să susținem că starea de fapt, nu este cea relatată. Probele la care ne referim sunt oameni din mijlocul celor care au participat la concurs și care cunosc situația și că, deși tânărul a avut un circuit nelegal, el nu a vrut să rănească pe nimeni", a declarat avocatul tânărului, Gheorghe Ciulei.

Tânărul care a provocat tragedia de pe Aeroportul Caransebeș, Cristian Ungur, riscă să stea după gratii cinci ani(GALERIE FOTO)

image

CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINI DE LA LOCUL TRAGICULUI ACCIDENT

La rândul său, tatăl tânărului, Ioan Ungur și-a schimbat poziția. Dacă în ziua accidentului l-a incriminat pe fiul său pentru faptele sale, acum îi ține partea. „Este copilul meu. Evident că a greșit, dar este tratat ca un criminal fără morți. Nu este firească mediatizarea excesivă a cazului. Cel mai grav rănit dintre cei patru are numai o fractură de gambă, fără deplasare”, a declarat pentru Adevărul de Seară Reșița, medicul Ioan Ungur.


Ioan Ungur

image

În plus, tatăl lui Cristian a adăugat că în ziua accidentului de pe pistă, fiul său ar fi intenționat, ca dimineață, să plece cu motocicleta, însă mama sa i-a interzis, după care s-a făcut nevăzut cu mașina. „Oricum, sunt alții care au ucis și sunt cercetați în stare de liberate. Sper ca o instanță superioară să facă dreptate în acest caz”, mărturisește tatăl celui care a băgat patru persoane în spital. 

Turnu Severin: Un șofer a izbit cu viteză o tânără și un cuplu de pensionari, chiar pe trotuar

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite