Motocicliştii răniţi pe Aeroportul din Caransebeş cer daune terbilistului Ungur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă pedeapsa pe care Cristian Ungur o va primi din partea instanţei de judecată, motocicliştii răniţi vor deschide pe numele tânărului şi procese civile, cu scopul de a-şi recupera  fiecare ban cheltuit prin spitale. Tânărul care a provocat  tragedia de pe Aeroportul Caransebeş este pus la plată de cei pe care i-a rănit.

Tragedia de pe pistă are repercursiuni dintre cele mai grave la nivel sportiv. În timp ce cei doi concurenţi accidentaţi, Cătălin Cazacu şi Artur Rusu nu mai pot evolua în acest sezon, cluburile pentru care aceştia evoluează  nu îşi pot onora contractele încheiate cu sponsorii.

“60% din acest sezon este, practic, compromis. Noi am apelat la sponsori, am încheiat contracte şi, in plus, ca să obţinem finanţare, am prognozat anumite rezultate.


Patru persoane au ajuns la spital, după ce teribilistul Cristian Ungur a intrat cu
maşina pe pistă.

image

Acum, nimic din previziunile noatre nu mai este valabil”, spune Cosmin Costescu, team manager la Asociaţia Club Sportiv Taifun Racing din Timişoara. Aceeaşi dezamăgire o resimte şi concurentul care acum este cu mâna în ghips, Cătălin Cazacu. “Cei doi tineri, mi-au ruinat sezonul. Nu sunt în măsură să îmi onorez angajamentele faţă de club. Practic, pe lângă leziunile fizice, am fost lezat de dreptul de a-mi exercita profesia”, spune dezamăgit Cazacu.


Cristian Ungur a plâns în faţa instanţei de judecată.

image

Acţiune în instanţă

Sezonul ratat şi rănile provocate de teribistul Cristian Ungur, cel care duminică a intrat pe pista de motociclism cu maşina şi a băgat patru persoane în spital, îi fac pe cei afectaţi de context să ia in calcul o singură variantă: acţiunea în instanţă. “Vor fi, de fapt, două procese deschise: unul  pentru leziunile fizice şi al doilea pentru pierderile de la Club. Am discutat şi cu Artur, celalalt concurent rănit, care, probabil, va proceda la fel, dar deocamdată starea lui fizică este destul de gravă”, subliniază motociclistul Cătălin Cazacu.  Dacă în instanţă, avocaţii tânărului Cristian Ungur au invocat rezultatele bune la învăţătură ale tânărului, ca să îl scape de arest, acestea par să se evapore în faţa tragediei umane pe care el a provocat-o. 


Ioan Ungur regretă faptele fiului său.

image

“Îmi pare nespus de rău, ca apărător ales, pentru aceşti motociclişti. Familia a luat legătura cu ei şi vor face toate demersurile necesare pentru a-i ajuta moral şi financiar. Pentru Artur Rusu am auzit că ar fi 100 de zile de îngrijiri medicale. Familia va suporta sigur cheltuielile de spitalizare. La fel se va întâmpla şi în cazul lui Cătălin Cazacu. Cristian regretă  şi el cele întâmplate, prin lacrimile şi comportamentul avut în faţa instanţei de judecată”, spune avocatul familiei Ungur, Cosmin Bolosin. În ce priveşte sumele de bani pe care le vor ca şi despăgubire, atât motocicliştii, cât şi Clubul Sportiv Taifun Racing se vor consulta cu avocaţii şi vor lua o decizie în acest sens.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite