Trei dosare penale pentru neregulile electorale în Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Adevărul
Foto Adevărul

Pentru incidentele semnalate în Prahova până la ora 17.00, Biroul Electoral Judeţean a anunţat că s-au întocmit trei dosare penale.

Numărul sesizărilor ajunse la Poliţie este mult mai mare, însă trei dintre reclamaţii s-au finalizat cu dosare penale.

Este vorba despre un vicepreşedinte de secţie de votare din Băicoi care a fost prins în timp ce îi înmâna unui alegător şase buletine de vot.

Citiţi aici mai multe despre acest caz

Un dosar penal cu autor necunoscut s-a întocmit şi la Câmpina, după dispariţia unei ştampile de vot.

Citiţi aici despre acest incident

Al treilea caz este al unui alegător din Ploieşti care a primit 9 buletine de vot, dintre care 6 pentru alegerea preşedintelui Consiliului Judeţean.

Vedeţi ce s-a întâmplat în acest caz

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota 683.700 de prahoveni. Candidează 9.000. Află rezultatele votului, astăzi, pe ploiesti.adevarul.ro

Rezultate alegeri locale 2012:

Astăzi vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Ploieștiului şi a Prahovei: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite