Un alegător din Prahova a primit 9 buletine de vot în loc de 4 UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încrucăturile apărute la oferirea buletinelor de vot în Ploieşti au stabilit un nou record. Un membru al Secţiei 81, din Ploieşti, i-a oferit unui votant 9 buletine, în loc de 4. Ei sunt audiaţi de Poliţie

UPDATE Ora 18.50: Poliţia a început cercetările pentru infracţiunea de fraudă electorală. Reprezentantul secţiei de votare i-a oferit unui alegător 9 buletine, din care 6 pentru alegerea preşedintelui Conhsiliului Judeţean.

Un alegător din Prahova a fost dus la Poliţie, în jurul orei 15.20, pentru audieri, după ce a primit 11 buletine de vot: Incidentul s-a petrecut la Secţia 81, din Ploieşti şi a fost raportat şi la Biroul Electoral Judeţean. Reprezentanţii BEJ au precizat că un membru al secţiei de vot este cercetat după ce a oferit nu mai puţin de 9 buletine.

Mebnţionăm că asemenea probleme au fost reclamate în mai multe localităţi din Prahova. reprezentanţii prefecturii au precizat că problemele au apărut pentru că, de la tipografie, buletinele de vot pentru primari şi preşedintele Consiliului Judeţean au venit în calupuri de patru, iar reprezentanţii multor secţii nu le-au verificat şi separat înainte de a le oferi alegătorilor.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota 683.700 de prahoveni. Candidează 9.000. Află rezultatele votului, astăzi, pe ploiesti.adevarul.ro

Rezultate alegeri locale 2012:

Astăzi vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Ploieștiului şi a Prahovei: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite