EXCLUSIV! Acesta este chipul pedofilului din Ploieşti care a violat o fetiţă de 10 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Costin Frumuzache
Marius Costin Frumuzache

Bestia care a îngrozit Ploieştiul, după ce a violat o fetiţă de 10 ani şi a atentat la alte două fetiţe, are şi un chip.

Deşi şi-a recunoscut faptele încă de sâmbătă, Marius Costin Frumuzache, pedofilul din Ploieşti, a fost adus la audieri cu cagulă, iar autorităţile au refuzat să-i facă publică identitatea şi chipul, fapt care a înfuriat familiile victimelor sale.

CITIŢI ŞI:

VEDEŢI AICI IMAGINI CU CASA PEDOFILULUI

MĂRTURIA MAMEI PRIMEI VICTIME A VIOLATORULUI

VIOLATORUL DIN PLOIEŞTI A FOST ARESTAT

Cu atât mai mult cu cât acesta a trecut tot timpul drept o persoană normală, extrem de liniştită,  şi a avut ocazia să se învârtă în cercuri în care apăreau frecvent copii.

Iată şi mărturia unei mame, părinte al primei fetiţe la care a atentat Frumuzache, în mai 2010, şi care a scăpat ca prin minune, datorită unui apel venit pe telefonul mobil. Ea este cea care a luat în mâini o anchetă pe cont propriu, la finalul căreia apar şi mai multe semne de întrebare.

Mărturia mamei

Reproducem mai jos mărturia mamei. Opiniile şi întrebările, devenite publice prin voinţa sa, îi aparţin. Fotografiile ne-au fost puse la dispoziţie tot cu ajutorul acesteia.

"Nu mi-am propus niciodata sa fac anchete jurnalistice dar, zilele astea, dupa ce am intalnit o oarecare "teama" de a se vb despre trecutul nemernicului, de a i se publica fata (desi bestia si-a recunoscut faptele), cand toti dadeau din umeri atunci cand ii intrebam de unde a aparut poza in care fetita mea l-a recunoscut pe agresor....m-am hotarat sa incerc sa aflu cine si ce se afla in spatele acestui pedofil!

Marius Costin Frumuzache,un tip cu un aspect fizic normal as putea spune, a fost membru al unei biserici baptiste din Ploiesti!!!!!! Putin imi pasa daca le voi atinge imaginea sau nu: trei copii nevinovati au ramas cu traume si amintiri dureroase pentru toata viata!!...

Acest nemernic s-a invartit printre copii, grupuri de tineri si s-a ascuns intr-un loc unde oamenii, in mod normal ar trebui sa se curete ...sufleteste mai ales!!!...sau poate ca a fost ascuns!!!!       

Biserica baptista Metanoia este renumita pentru activitatile pe care le are in toata tara, in special in casele de copii!! Am vazut fotografii facute chiar si la Valea Plopului, in care grupurile de tineri baptisti sunt fotografiati alaturi de copiii de acolo. Un astfel de tanar, cu "mare dragoste" pentru copiii era si Marius. Desi biserica refuza sa dea orice explicatie si amanunte despre el, (...) sunt fotografii in care bestia apare,culmea!, impartind biblii si vorbind in numele Domnului!. Mai mult, Marius a fost la un spectacol numit, iar culmea!,"Imblanzirea scorpiei""(bestiei,as adauga...) organizat de acelasi grup religios. A fost fotografiat alaturi de un prieten. (...)

Inca astept o reactie din partea celor de la Metanoia...repet: nu acuz pe nimeni, dar sunt obligati, macar in numele Domnului, sa marturiseasca (minciuna si tainuirea sunt pacate dupa cate stiu eu!!!) au stiut de apucaturile acestui individ, daca, in pelerinajele sale a incercat sa mai agreseze vreun alt copil si cum a fost exclus si cand dintre membrii bisericii!!

Inchei prin a cita un citat postat pe siteul lor si care spune asa:

"In fata Lui Dumnezeu omul este raspunzator de toate faptele, vorbele si gandurile sale fiindca suntem creati liberi sa alegem conform propriei vointe.

Toti oamenii trebuie sa moara iar dupa moarte urmeaza judecata si rasplatirea vesnica. 

Rom.14:12, Mat.12:36, II Cor. 5:10, Evrei  9:27"

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite