Violatorul din Ploieşti a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pedofilul din Ploieşti care, la începutul lunii iunie, a violat o fetiţă de 10 ani din cartierul Malu Roşu, a fost arestat pentru 29 de zile.

Aseară, Tribunalul Prahova a emis mandate de arestare pentru 29 de zile pe numele violatorului. Acesta s-a prezentat ieri la sediul poliţiei şi şi-a recunoscut fapta. Agresorul, despre care poliţiştii nu vor deocamdată să dea prea multe detalii, a fost „turnat" la Poliţie chiar de către un prieten de-al său, căruia i s-a confesat.

Bărbatul are 34 de ani, 1,80 înălţime, nu are antecedente penale, este absolvent de liceu şi în prezent nu are nicio ocupaţie. Nu este căsătorit şi locuieşte cu părinţii. Tânărul nu are antecedente penale şi şi-a recunoscut fapta după ce a fost identificat de către victime. Urmează acum ca poliţiştii să obţină confirmarea probelor ADN pentru a-l putea trimite în judecată. „A fost o faptă cu premeditare, suspectul făcând o documentare vizavi de programul când ieşes de la şcoală şi de zona unde locuieşte victima", a declarat şeful IPJ Prahova, Bogdan Despescu.

Înainte de a o agresa pe fetiţa de 10 ani, tânărul încercase, fără succes, să mai violeze încă două copile.

La începutul lunii iunie, bărbatul a urmărit de la şcoală o fetiţă, a intrat peste ea în casă şi a violat-o cu bestialitate. Cu câteva zile înainte încercase să mai violeze două copile, însă tentativele au eşuat. De atunci, poliţiştii prahoveni au întocmit trei portrete-robot şi au oferit chiar şi o recompensă de 3.000 de euro celui care poate oferi detalii despre agresor.  Banii vor fi împărţiţi între patru persoane, două din interiorul MAI şi două din afară. 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite