Pedofilul din Ploiești a crescut vizavi de o școală generală. Vedeți AICI mai multe imagini cu locuința violatorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Costin Frumuzache a avut sub ochii săi, zilnic, zeci de fetițe care se potrivesc profilului victimelor sale. Acesta stă într-un cartier opus celui în care le-a acționat. Victimele le urmărea cu bicicleta.

Cel mai cuminte și mai banal personaj care stă pe strada Nucilor din Ploiești s-a dovedit a fi, așa cum se așteaptau și sociologii, cel mai căutat infractor din oraș, o bestie care a violat în iunie o fetiță de 10 ani și care a mai atentat și la alte două copile din oraș. Acționa în cartierul Malu Roșu, și își fila victimele de pe bicicletă, fapt confirmat de Măriuca Ionescu, mama primei victime a pedofilului. Acesta și-a amintit că, în decurs de o lună înainte de atac, l-a văzut de mai multe ori cu bicicleta prin Malu Roșu, dar și în tramvai.

VEDEȚI AICI MAI MULTE IMAGINI CU VECINII ȘI CASA LUI MARIUS FRUMUZACHE

Și vecinii de pe strada Nucilor tot așa îl cunosc. „E mai mereu pe bicicletă, asta când stă pe acasă pentru că dispare uneori cu zilele sau cu săptămânile. Este foarte cuminte, un băiat la locul lui, cu părinți cumsecade, poate puțin ciudat. L-au căutat de la Poliție, în civil, zilele trecute, iar tatăl a spus ceva de genul dacă a făcut ceva greșit, să plătească", ne-a spus Maria Ionescu, una dintre vecinele de pe strada Nucilor.

În aceeași curte cu pedofilul mai stau și alte familii, inclusiv rude ale sale. Nu doar că nimeni de acolo nu vrea să vorbească de Frumuzache, dar dacă încerci să te apropii de curte, ușile și geamurile se închid brusc.

Prietenos cu vecinele de vârstă mică

În casa tăcută, de unde nimeni nu intră și nici nu mai iese, modestă ca înfățișare, pedofilul a țesut luni de zile planurile diabolice. O obsesie, probabil venită din copilărie, pentru fetițe de 10 ani i-a fost întreținută, cu siguranță, și de faptul că a crescut vizavi de o școală generală, un loc unde vedea zilnic, venind și plecând fetițe de o vârstă aproximativă și cu înfățișare asemănătoare cu cele pe care le-a nenorocit.

Nici fetele de pe stradă nu au scăpat de „afecțiunea" pedofilului. „Eram mai mică, în urmă cu doi sau trei ani, poate de câte ori mă întâlneam cu el pe stradă mă saluta și mă întreba «Bună, Anuța.  Ce mai faci tu? Cum o mai duci?». Era politicos, dar totuși îmi era teamă de el, nu știu de ce, îmi venea să fug", ne-a spus Ana, o fetiță care locuiește pe aceeași stradă și care a crescut sub ochii lui Marius Costin Frumuzache. Și alte fetițe de vârste apropiate cu cele ale victimelor locuiesc pe stradă. Acesta a fost însă suficient de viclean pentru a acționa în alt cartier, intuind, probabil, că, altfel, va intra repede în cercul suspecților.

Pedofilul este pocăit

Înalt, slab, cu o fizionomie chiar plăcută, după cum îl descriu vecinii, pedofilul stă în aceeași casă cu părinții. Nu a fost căsătorit și nici nu are copii, este un singuratic, iar de orientarea lui religioasă, oamenii spun că ar fi „pocăit", adică ar face parte dintr-un cult neo-protestant.

„Am aflat dintr-o sursă foarte sigură că Marius, băiatul lui Frumuzache, este pedofilul din Ploiești. Am fost șocați, chiar sub ochii noștri era, în timp ce-l căuta toată Poliția, dar nu mă miră, pentru că eu nu cred că băiatul ăsta este întreg la cap", ne-a spus Florica Carapalea, mama Anei și una dintre vecinele de pe strada Nucilor. 

Anchetă la Poliția Vest

Frumuzache a fost reținut sâmbătă, după ce s-a predat Poliției, și arestat preventiv duminică, pentru 29 de zile. Nici nu a mai făcut recurs la această decizie, susținând prin apărător că nu vrea să mai fie liber.

În ceea ce privește tentativa de viol din mai 2010, asupra unei fetițe de 9 ani și jumătate, și lăsată să zacă în birourile Poliției Vest, unde a fost făcută reclamația, Bogdan Despescu, șeful IPJ Prahova, a dispus efectuarea unei anchete și dispunerea de sancțiuni disciplinare. „Mă gândesc mereu la faptul că nu am insistat cu ancheta, că nu am presat cu găsirea lui, poate tragedia acelei fetițe ar fi putut fi evitată", își face și acum reproșuri Măriuca Ionescu, mama primei victime a pedofilului, din fericire salvată de viol de un apel salvator pe telefonul mobil.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite