UPDATE: Scandal într-un bar din Piteşti: un tânăr a fost împuşcat în piept

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr a fost împuşcat în faţa unui local din Piteşti, în urma unei altercaţii care a avut loc în incinta barului în care au petrecut cei doi bărbaţi.

Citeşte şi:

Cuţite, pistoale, încăierări şi ameninţări cu moartea, în şedinţa Consiliului Local Zăvoi

Pistolarii care umblă liberi prin Vestul ţării

Fostul iubit al Adelinei Pestriţu a fost împuşcat

Poliţiştii piteşteni au fost sesizaţi că în jurul orei 5.00 a avut loc o altercaţie în zona centrală a oraşului, mai precis la fostul restaurant „Doi cocoşi”.

Doi tineri au petrecut până la orele dimineţii, după care, ameţiţi de alcool, s-au luat la harţă. De aici până la bătaie şi împuşcături n-a mai fost decât un pas.

George Pană (27 de ani), din Curtea de Argeş, l-a lovit pe Dragoş Pănescu (23 ani), din Piteşti. Acesta din urmă a scos un pistol neletal cu bile, deţinut legal, spun poliţiştii, şi a tras două focuri, lovindu-l pe George Pană în piept.

Pistolul cu care a tras Dragoş Pănescu

Scandalagii se află la spital

Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Piteşti, după care a fost transferată în Capitală.

„Nu este în stare gravă acum. Bilele i-au perforat toracele şi i-au ajuns aproape de plămâni. Pacientul este conştient, dar a fost trimis la Bucureşti la spital pentru că noi n-am avut aici chirurg toracic care să-i facă extracţia”, spune Tudor Ionescu, şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş.

Şi cel care a tras cu pistolul se află la spital, din cauza durerilor pe care le-a acuzat în urma altercaţiei, şi susţine că va depune plângere contra lui George Pană.

„În cazul celui care a tras cu pistolul, se va întocmi dosar penal pentru uz fără drept de armă neletală supusă autorizării, iar celui împuşcat i se va întocmi dosar penal pentru lovire şi alte violenţe”, spune agentul Laura Folea, purtător de cuvânt al IPJ Argeş. Ancheta oamenilor legii va continua.

Piteştiul a devenit Vestul Sălbatic în ultima lună, după ce alte două cazuri similare cu împuşcături s-au petrecut pe Strada Mare, din fericire fără victime.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite