EXCLUSIV Fostul iubit al Adelinei Pestriţu, ex-Vârciu, a fost împuşcat la Spitalul Municipal din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conflictul armat a avut loc în Spitalul Municipal din Timişoara după ce unul dintre pacienţii beţi şi-a permis să jignească o tânără aflată la un pas de comă alcoolică ce a fost adusă de prieteni pentru îngrijiri medicale. Nu au trecut decât câteva minute până când tinerii au scos un pistol şi l-au împuşcat pe unul dintre glumeţi, Sorin Boiangiu, fostul iubit al Adelinei Pestriţu.

Scandalul a avut loc sub ochii pacienţilor care aşteptau să intre la Camera de Gardă a Spitalului Municipal din Timişoara. Tinerii care au adus-o pe tânără la spital sunt Sorin Boiangiu şi fiul patronului pizzeriei Poli din Timişoara. Ajunşi la spital, grupul de VIP-uri s-a intersectat cu alţi tineri, aflaţi în unitatea medicală tot din cauza unor probleme cu alcoolul. Întâmplător, cele două grupuri se cunoşteau şi nu erau în relaţii bune. După câteva tatonări, fiul omului de afaceri şi Sorin Boiangiu s-au trezit insultaţi de ceilalţi tineri. Printre insulte, s-au făcut referiri şi la tânăra care îi însoţea.

CLICK AICI PENTRU A AFLA CUM A REACŢIONAT ADELINA PESTRIŢU LA VESTEA RĂNIRII FOSTULUI IUBIT

Sorin Boiangiu a ţinut să îi apere onoarea fetei şi l-a pocnit pe cel care îi înjura. Înfuriat, tânărul a scos un pistol şi a încercat să îl împuşte pe fostul iubit al Adelinei Pestriţu. Nu a nimerit, glonţul trecând pe lângă torace. Glonţul de cauciuc a lăsat în schimb o vânătaie urâtă. Atât Sorin Boiangiu, cât şi pistolarul au fost internaţi peste noapte, aceştia fiind externaţi în această dimineaţă.

În total, scandalul nu a ţinut decât câteva zeci de secunde. Mai multe echipaje de poliţie şi de jandarmi au intervenit pentru calmarea situaţiei.

"Până la această oră tinerii nu şi-au recunoscut vina. Ei continuă să se acuze unii pe alţii. În plus, ei nu s-au prezentat la Medicină Legală şi nici nu au depus plângere penală unii împotriva alţilor. Mâinile noastre sunt legate", a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

image

Cercetările continuă. Vom reveni cu amănunte.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite