Ucigaşul fetei din Luminiş-Neamţ preferă siguranţa de după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe 26 februarie, Robert Fecioru a primit mandat de arest preventiv pentru 19 zile
Pe 26 februarie, Robert Fecioru a primit mandat de arest preventiv pentru 19 zile

Robert Fecioru nu a făcut recurs la propunerea anchetatorilor de prelungire a mandatului de arestare. Tânărul este cercetat pentru omor calificat fiind considerat autorul crimei din 25 februarie, când adolescenta Gabriela Irimia a fost bătută şi abandonată în şanţ.

Minorul de 16 ani nu a contestat decizia de menţinere a măsurii de arest preventiv luată de magistraţii Tribunalului Neamţ considerând, cel mai probabil, că demersul nu ar avea sorţi de izbândă.

Citeşte şi: Fată de 15 ani violată şi ucisă în bătaie în comuna Piatra Șoimului din Neamț

Autorul crimei de la Piatra Șoimului a fost arestat. Medicii legiști au stabilit că fata nu a fost violată

În plus, o eventuală cercetare în stare de libertate nu ar fi tocmai confortabilă pentru Fecioru în condiţiile în care sătenii din Luminiş sunt revoltaţi de crima petrecută în noaptea de 24/25 februarie.

Citeşte şi: Robert Fecioru va sta 19 zile în arest preventiv. Tânărul este cercetat pentru uciderea fetei de la Piatra Șoimului

A omorat o fată în bătaie de Dragobete

Robert Fecioru (16 ani), din Roznov, este cercetat pentru uciderea Gabrielei Irimia,  o adolescentă de 15 ani, pe care acesta s-a oferit să o conducă acasă după petrecerea de Dragobete. Primele cercetări au arătat că băiatul a forţat-o pe Gabriela să accepte raporturi sexuale, însă, orbit de furie că fost refuzat, a bătut-o pe minoră după care a abandonat-o în şanţ, la câţiva metri de casa ei.

Gabriela Irimia a murit la câteva ore distanţă în urma leziunilor suferite şi a hipotermiei severe.

Vezi şi: FOTOGALERIE Colegii au condus-o pe ultimul drum pe fata ucisă în bătaie. Sătenii din Piatra Şoimului îi doresc criminalului puşcărie pe viaţă

Rămâi pe neamt.adevarul.ro să afli cele mai importante ştiri din judeţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite