Fată de 15 ani violată şi ucisă în bătaie în comuna Piatra Șoimului din Neamț. Se strânge lațul în jurul autorului crimei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Părinții își plâng durerea pierderii copilului la Spitalul din Piatra Neamț
Părinții își plâng durerea pierderii copilului la Spitalul din Piatra Neamț

Sătenii sunt şocaţi după ce în localitatea lor s-a petrecut o crimă. O fată de 15 ani a fost găsită în stare de inconştienţă, într-un șanț în fața casei. Medicii au constatat că fusese bătută, iar anchetatorii bănuiesc că minora a fost și violată. Cercul de suspecți s-a redus la o singură persoană.

Update ora 18.00 Un minor, posibil autor al crimei de la Piatra Șoimului

Un minor este principalul suspect în comiterea crimei din Piatra Șoimului. Anchetatorii spun că, inițial, cercul de suspecți a cuprins cinci persoane, însă, la această oră cercetările s-au restrâns la un posibil autor al faptelor. Conform indiciilor, acesta este un minor. 

Update ora 17.20  Fata a murit după cinci ore de încercrări de resuscitare

Cinci ore au încercat medicii de la Urgențele Spitalului Județean Neamț să o readucă la viață pe Andreea Gabriela Irimia (15 ani), fata găsită sâmbătă dimineață bătută și aruncată în șanțul din fața casei din satul Luminiș.

„Pacienta adusă în Serviciul Urgențe prezenta politraumatism prin agresiune, hipotermie severă și stop cardiorespirator. După aproximativ 5 ore de resuscitare temperatura centrală nu creștea, nu era niciun semn de reluare a activității cardiace, motiv pentru care pacienta a fost declarată decedată", a spus Iliana Nicorescu, medic la UPU Neamț.

Fata era elevă în clasa a VIII-a la o școală din Piatra Șoimului. Mama sa o văzuse ultima dată vineri seară înainte de a se duce la un bar din sat să se întâlnească cu prietenii la un suc. A doua zi dimineață, Gabriela a fost găsită într-un șanț din apropierea casei de un băiat care ieșise în stația la autobuz. Pe corp, fata prezenta urmele unei bătăi crunte suferite.

„A bătut-o în drum cine a așteptat-o. A mutilat-o. Era strânsă de gât și desfigurată", a spus Daniela Irimia, mama fetei, devastată de cutremurătoarea veste primită în zorii zilei.

Update ora 14.30

Minora în vârstă de 15 ani a fost găsită sâmbătă dimineață, încă în viață, iar mama sa a anunțat poliția la ora 7.28, prin serviciul 112. Fata plecase de acasă vineri seară, în jurul orei 19.30 la un bar din comuna Piatra Șoimului.

„Victima era în în stare de inconștiență și prezenta urme de violență și hipotermie severă. A fost transportată la Spitalul județean iar medicii au constatat că avea traumatism craniam, toracic și abdominal. Sunt și suspiciuni în privința unei infracțiuni de viol, însă așteptăm concluziile raportului medico legal”, a spus inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

.....

O echipă de criminalişti s-a deplasat la faţa locului şi caută probe pentru a afla identitatea autorilor. Cazul este și în atenția anchetatorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro să afli cele mai importante ştiri din judeţ.

Vom reveni cu amănunte

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite