Ucigașul din Cafe Latino a primit sentința definitivă. Falău va sta în pușcărie 19 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înalta Curte de Casație și Justiție a casat sentința instanței de apel de la Bacău care îi diminuase pedeapsa la numai 16 ani. Magistrații Curții Supreme au admis recursurile familiei Mararu și a păstrat condamnarea pronunțată în primă instanță pentru Cristian Chilat.

În urma pronunțării sentinței definitive, Cristian Chilat, zis Falău a fost condamnat la 19 ani de detenție și va trebui să plătească și daunele către familia lui Gheorghiță Mararu, ucis pe 14 noiembrie 2010 în cafeneaua din Piatra Neamț.

Așa cum se pronunțaseră în primă instanță și magistrații Tribunalului Neamț, Falău este obligat să plătească o sumă fabuloasă, respectiv 780.000 de euro și 128.000 de lei (1,2 miliarde de lei vechi).

Pretenții de peste un milion de euro pentru crima din Café Latino

Neamţ: Falău, faţă în faţă cu familia Mararu

Suma stabilită cu titlu de daune include despăgubiri morale si materiale pentru Alina Mararu, soția interlopului ucis, cei doi copii minori ai victimei și către Bogdan Mararu, fratele victimei, precum și datoriile victimei către Fisc.

Falău va primi prin fax pedeapsa pentru crimă

Soţia lui Mararu îl vrea mort pe Falău, ucigașul din Cafe Latino

Chilat a fost găsit vinovat de uciderea lui Gheorghe Mararu și tentativă de omor asupra lui Bogdan Mararu. Faptele s-au petrecut pe 14 noiembrie 2010, în barul Cafe Latino, din Piatra Neamț. În plină zi, înarmat cu un pistol Colt, calibru 11,45 mm, Falău a intrat în cafenea și a deschis focul asupra celor doi frați.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite