Neamț: Pretenții de peste un milion de euro pentru crima din Café Latino

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia Mararu vrea de la Falău bani pentru creșterea fetițelor rămase fără tată, dar și 1,28 milioane de lei pentru plata datoriilor la fisc.

După ce s-au constituit parte civilă în proces, soția și fratele lui Gheorghiță Mararu și-au formulat la termenul de ieri pretențiile bănești pe care le au față de ucigașul din Cafe Latino. Alina-Ionela Mararu s-a constituit parte civilă în nume propriu, dar şi în calitate de reprezentant legal al copiilor cu suma de 30.000 euro daune materiale şi 150.000 euro daune morale. Văduva a cerut pentru cele două fetițe câte 150.000 de euro daune morale şi câte 1.500 de lei pe lună, ca prestație periodică, până ce copiii vor împlini vârsta majoratului.

„S-a mai constituit parte civilă cu obligarea inculpatului la plata sumei de 1.280.000 lei daune materiale constând în datoria pe care defunctul o avea către ANAF", a precizat judecătorul Iulian Mitrofan, purtător de cuvânt al Tribunalului Neamţ. După ce a fost rănit în atacul armat comis de Chilat, Bogdan Mararu, fratele victimei împușcate, s-a constituit la rândul lui în parte civilă și a cerut 300.000 de euro ca daune morale.

Urmând modelul lui Falău care a cerut Curții Supreme strămutarea procesului în alt oraș din cauza „presiunii mediatice", apărătorul familiei Mararu a solicitat ieri ca ședințele să se desfășoare cu ușile închise.

„Nu e vorba de o chestiune pe care o avem în vedere raportat la presă, ci la tot celălalt public care apare în sală în timpul acestui proces", a motivat avocatul Mitoșeriu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite