Neamţ: Victimele internate la Iaşi sunt în stare stabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi dintre cei muncitori răniţi în explozia de la fabrica de cherestea din Borleşti au rămas internaţi la secţia de Chirurgie Plastică din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon" din Iaşi.

Eroare umană, prima ipoteză în cazul exploziei de la Borleşti

Tragedia de la Borleşti în imagini

FOTO şi VIDEO: Doi morţi şi trei răniţi într-o explozie la o fabrică de cherestea din Borleşti

După ce li s-a acordat primul ajutor la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Neamţ, supravieţuitorii exploziei de la fabrica de cherestea din Borleşti au fost transportaţi către Iaşi şi Bucureşti.

„Cei trei muncitori sunt Gheorghe Purice (53 de ani) din comuna Borlești, care are arsuri de gradele I-II pe 6% din suprafața corpului, Constantin Manole (49 de ani), din Borlești, cu arsuri de gradul II pe 4-5%, şi Constantin Tănase (55 de ani) din Podoleni, cu arsuri termice de gradul II pe 15% din suprafața corpului și traumatism toracic. Toți au și traumatisme cranio-cerebrale", a declarat Gabriela Chitoșca, asistent șef la Unitatea de Primiri Urgenţe Neamţ.

Constantin Tănase a fost internat la Bucureşti, iar primii doi la Spitalul „Sfântul Spiridon" din Iaşi. „Cei doi sunt stabili hemodinamic şi au rămas internaţi la Secţia de Chirurgie Plastică. În funcţie de evoluţie, medicul de chirurgie plastică va decide ce fel de intervenţii trebuie făcute asupra pacienţilor", a precizat medicul Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon" Iaşi.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite