Neamţ: Tragedia de la Borleşti în imagini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma exploziei care a avut loc ieri, 18 martie, la o fabrică de cherestea din localitatea Borleşti au decedat două persoane şi alte trei au fost rănite.

FOTO şi VIDEO: Doi morţi şi trei răniţi într-o explozie la o fabrică de cherestea din Borleşti

image

Cei care au ajuns ieri la fabrica de cherestea din Borleşti după producerea dezastrului au fost şocaţi de ceea ce au văzut.

image

„Am văzut la faţa locului lucruri cutremurătoare: două trupuri sfârtecate în urma exploziei de la cazanul centralei termice pe rumeguş. Erau trei cazane şi unul a explodat. Au fost şi trei răniţi ", a precizat Mihai Archip, prefectul judeţului Neamţ.

image

Primii care au intervenit au fost cei de la SMURD şi de la Ambulanţă, care au acordat primul ajutor răniţilor şi i-au transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Piatra Neamţ.

image

Deşi nu a izbucnit un incendiu în urma deflagraţiei, pompierii nemţeni spun că a existat, totuşi, pericolul producerii unui dezastru şi mai mare.

image

„Iniţial, explozia nu a fost urmată şi de un incendiu. Însă, ulterior, a apărut şi un mic focar de incendiu din cauza jarului aruncat peste praful de la exhaustoare din cazanul care a explodat. Am chemat autospeciala cu apă şi spumă, însă nu a fost a fost cazul să o folosim", a spus colonelul Ioan Niţică, şeful ISU Neamţ.

image
Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite