Neamţ: Tată de elev bătut: „Nu vrem o a doua Craiova"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ghiocel Scutaru, tatăl elevului de la Economic, spune că nu vrea ca fiul său să păţească asemeni tânărului din Craiova
Ghiocel Scutaru, tatăl elevului de la Economic, spune că nu vrea ca fiul său să păţească asemeni tânărului din Craiova

Ghiocel Scutaru, tatăl băiatului bătut săptămâna trecută în magazinul din faţa Liceului Economic, a trimis astăzi o scrisoare deschisă autorităţilor oraşului.

Bătăuşul de la Economic recidivează

Liceu sub asediu de teama unui bătăuş

Elevul bătut a venit la liceu însoţit de gardă de corp

Bătăuşul de la Liceul Economic a fost lăsat în libertate

Tată şi fiu bătuţi crunt la un magazin

Părintele copilului face apel către şefii instituţiilor cu atribuţii în domeniul siguranţei şi protecţiei să ia măsuri pentru a preveni violenţele în şcoli şi în preajma acestor unităţi. „Domnule Primar, Domnule Prefect, Domnule Comandant al Poliţiei judeţului Neamţ, Domnule Prim Procuror al judeţului, Domnule Preşedinte al Judecătoriei,  vă rugăm din suflet ajutaţi-ne! Spuneţi alături de noi  AJUNGE! Nu lăsaţi să se întâmple la fel ca în Craiova!", spune tatăl disperat.

Şi-a trimis băiatul cu gardă de corp la şcoală

Tatăl băiatului bătut în urmă cu o săptămână este nemulţumit că instanţa a găsit de cuviinţă să-l cerceteze pe agresor în stare de libertate. „S-a favorizat infractorul neconsiderand că este periculos, aşa cum dovedeşte poliţia cu acte în regulă. A fost eliberat şi i s-a dat astfel şansa să intimideze părţile implicate, în speranţa că îşi vor retrage plângerile formulate împotriva lui", mai spune Ghiocel Scutaru.

În urmă cu o săptămână, Virgil Munteanu (34 de ani) a bătut un adolescent şi, apoi, pe tatăl acestuia, căruia i-a distrus maşina cu toporul. Scenele de violenţă extremă s-au petrecut la un magazin aflat peste drum de Liceul Economic din Piatra Neamţ.

Reţinut pentru 24 de ore de poliţişti, Virgil Munteanu a fost lăsat în libertate de procuror, deşi a mai bătut şi alţi elevi. Ca măsură de precauţie, Ghiocel Scutaru a decis să-şi trimită băiatul la şcoală însoţit de o gardă de corp.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite