Piatra Neamţ: Tată şi fiu bătuţi crunt la un magazin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiul vânzătoarei de la un magazin de peste drum de Liceul Economic din Piatra Neamţ a bătut un adolescent şi, apoi, pe tatăl acestuia, căruia i-a distrus maşina cu toporul.

Scenele de violenţă extremă s-au petrecut, azi dimineaţă, la un magazin aflat peste drum de Liceul Economic din Piatra Neamţ. Virgil Munteanu, în vârstă de 34 de ani, fiu al patroanei magazinului, care este şi vânzătoare, a bătut mai întâi un adolescent, pe care l-a călcat efectiv în picioare, după cum relatează martorii, după care l-a bătut şi pe tatăl copilului, căruia, în plus, ia distrus şi maşina cu un topor.

„Un băiat de 14-15 ani s-a dus să cumpere ceva de la unul dintre magazinele de la parterul blocului de peste drum de Liceul Economic. După ce a ieşit din magazin, s-a întors la vânzătoare să îi spună că nu i-a dat restul cum trebuie. În timpul discuţiilor, a apărut fiul vânzătoarei, care l-a luat la bătaie pe client. După ce a scăpat din mâinile agresorului, adolescentul şi-a sunat tatăl să îi spună ce a păţit, iar părintele a venit să vadă ce s-a întâmplat. A fost bătut şi el de fiul vânzătoarei. Violenţele au continuat apoi, bătăuşul avariind cu un topor maşina cu care venise tatăl copilului şi pe care a lovit-o în mod repetat“, a precizat imspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ.

Conform vecinilor, Virgil Munteanu este la a patra violenţă de acest fel. El a fost reţinut reţinut de poliţişti şi este foarte probabil să fie prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare prevenivă. „Tânărul este în cercetări la Poliţia Piatra Neamţ, unde se fac acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, lovire, distrugere şi portul ilegal de armă albă“, a mai precizat Cătălina Bădeanu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite