A ajuns în arestul poliției după ce a fugit de la un accident pe care l-a provocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un orădean a fost arestat preventiv pentru 10 zile pentru că a provocat un accident în timp ce conducea cu permisul suspendat și a refuzat și recoltarea probelor biologice.

Nu rataţi: Beat mort a ucis un om sub ochii copiilor

NU RATA:

Şoferul care a băgat o feţită de şase ani în comă este căutat de poliţişti

Trei motociclişti s-au zdrobit de un taxi ce le-a tăiat calea / FOTO

Mort sau în scaun cu rotile – „verdictul“ pentru unul dintre motocicliştii spulberaţi de taxi

Orădeanul P.C.,  de 35 de ani a fost introdus în Arestul I.P.J. Bihor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având suspendat dreptul de a conduce, refuz de recoltare a probelor biologice de sânge şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţie, fapte săvârşite la 13 mai.

Bărbatul este suspectat că la 13 mai a.c., în jurul orei 20.20, a fost implicat într-un accident rutier care s-a produs la intersecţia străzilor Aleea Ştrandului cu G-ral Berthelot din Municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Orădeanul e suspectat că, într-un viraj la stânga, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat astfel în coliziune cu un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, condus regulamentar din sens opus de orădeanul C.M., de 55 de ani. În urma accidentului rutier, C.M., conducătorul celui de-al doilea autoturism, a suferit leziuni pentru vindecarea cărora sunt necesare 15 zile de îngrijiri medicale.

După producerea accidentului, P.C. este acuzat că a abandonat vehiculul, fiind identificat ulterior de poliţişti, acesta refuzând atât testarea cu aparatul etilo-test, cât şi recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cel în cauză a fost încarcerat în Arestul I.P.J. Bihor, iar cercetările în cauză sunt continuate de poliţiştii Serviciului Rutier.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite