Polițistul care și-a ucis părinții, iar apoi s-a împușcat în cap, condus pe ultimul drum, la câțiva metri în spatele sicrielor celor care i-au dat viață

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ramona, sora polițistului Gabriel Venter, care miercuri seară și-a executat părinții, iar apoi și-a tras un glonț în cap - fiindcă aceștia nu erau de acord cu relația sa cu o femeie căsătorită, și-a înmormântat sâmbătă părinții și fratele, în hohote de plâns. „Puiuța", femeia pentru care polițistul ar fi comis oribilele crime, nu a fost văzută la înmormântare.

Fără clopote, fără tămâie, doar cu o rugăciune „Tatăl nostru", spusă în fața gropii, așa s-a dus dintre noi Gabriel Venter (32 ani), polițistul căruia dragostea pare să-i fi luat mințile. Apropiații familiei prezenți la înmormântare nu își explică modul în care s-a ajuns la acest deznodământ dramatic. „Părinții nu au făcut decât să-și spună punctul de vedere, că nu e bine ce face. Dar nu au existat scandaluri care să anunțe o așa dramă", a spus unul dintre vecinii prezenți la înmormântare.

Mesajul de adio al polițistului ucigaș: "Pentru că nu au crezut că o iubesc pe Puiuța"

EXCLUSIV Acesta este polițistul de "nota 10" care și-a executat părinții cu pistolul din dotare

Dezlegare, doar pentru părinți

Preoții care au oficiat ceremonia pentru înmormântarea soților Mărioara (51 de ani) și Gavril Venter (58 de ani) au explicat că rugăciunile lor sunt numai penru părinții uciși, fiindcă canoanele bisericești nu permit mai mult, în cazul înmormântării unui sinucigaș. „Biserica a decis să ajute financiar familia, în aceste momente dificile", a mai spus preotul care a oficiat ceremonia. Cei doi soți au fost îngropați într-o groapă comună, iar polițistul la câțiva metri distanță.

CRIMĂ PASIONALĂ Polițistul care s-a împușcat după ce și-a omorât părinții plănuia să-și ucidă amanta

image

Dă click pe poză pentru a vizualiza o galerie foto de la înmormântarea soților uciși de fiul lor polițist

Iertare

„Cu inima împietrită de durere, anunţ trecerea neaşteptată în nefiinţă a scumpului meu frate, Gabriel Cristian Venter.  Dumnezeu să-l odihnească în pace", acesta este mesajul publicat de către sora polițiștului, Ramona-Camelia, în memoria acestuia. De altfel, sora polițistului a fost de acord ca organele acestuia să fie donate, pentru a salva alte vieți. În mod ironic, inima polițistului nu și-a găsit un beneficiar compatibil. În timpul ceremoniei de înmormântare, care a durat peste două ore, Ramonei i s-a făcut rău și a a fost asistată medical, de personalul de la ambulanța care a stat parcată lângă capela Hașaș, pe tot parcursul slujbei. La înmormântare a participat și primarul Oradei, Ilie Bolojan, care este consătean cu părinții polițistului sinucigaș.

image

Dă click pe poză pentru a vedea imagini de la prelevarea de organe

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite