Mesajul de adio al polițistului ucigaș: "Pentru că nu au crezut că o iubesc pe Puiuța"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Venter (33 de ani) lucra ca polițist de proximitate
Gabriel Venter (33 de ani) lucra ca polițist de proximitate

Polițistul orădean Gabriel Venter, cel care și-a executat miercuri seara părinții, după care s-a împușcat în cap, cu pistolul din dotare, a lăsat un mesaj, pe agenda de serviciu. Mesajul făcea referire la amanta lui, la care bărbatul îi spunea "Puiuța".

Procurorii au găsit între lucrurile personale ale polițistului și o agendă de serviciu, pe care omul a notat un mesaj, înainte să se împuște. "Pentru că nu au crezut că o iubesc pe Puiuța", este mesajul scris de Gabriel Venter înainte să-și execute părinții și să-și tragă un glonț în cap.

Anchetă la Parchet și Poliție

Parchetul încearcă acum să afle exact care au fost motivele pentru care Gabriel Venter (33 de ani) a recurs la acest gest. "Noi încercăm să stabilim circumstanțele în care s-au petrecut evenimentele, iar polițiștii vor stabili cum de avea arma din dotare la el", a precizat procurorul Viorel Gavra, cel care conduce ancheta. 

Gabriel Venter (33 ani), angajat al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor ca polițist de proximitate, și-a executat părinții cu arma din dotare, după care și-a tras un glonț în cap. Din primele verificări reiese că bărbatul și-a planificat crimele din timp și că și-ar fi propus să-și omoare și iubita, o femeie căsătorită. Pentru că părinții lui nu au fost de acord cu idila, Gabriel a decis să-i omoare. El mers miercuri seara la locul de muncă al tatălui lui și l-a împușcat în zona abdominală, după care a plecat la locuința părinților, unde și-a împușcat mortal mama. De acolo, bărbatul s-a îndreptat spre locuința iubitei Mihaela. El i-a mărturisit crimele iubitei și i-a cerut să se întâlnescă. Pentru că l-a refuzat s-a împușcat în cap, cu pistolul din dotare, în mașina personal, parcată în fața blocului în care locuiește Mihaela.

Polițistul a fost dus la spital în comă de gradul patru. Testele făcute ieri de medici au arătat că este în moarte cerebrală iar sora lui a decis să-i doneze organele.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite